Craghoppers - Best på Safari og reiseklær

“Think world travel clothing – Think Craghoppers”

VERDENS FØRSTE OG ENESTE KLESSERIE MED PERMANENT BESKYTTELSE MOT MYGG OG INSEKTER.

Craghoppers sørger for å virkelig beskytte de som bruker deres klær. Hos Nomaden anbefales Craghoppers på det varmeste. Vi mener dette er et knallsikkert valg av reiseklær til både store og små i familien. Om turen går til Safari i Afrika eller vandretur på Macchu Picchu kan du føle deg trygg med Craghoppers. 

Hos oss på Nomaden finner du Craghopper sortiment som hovedsakelig beskytter deg mot sol, mygg og andre insekter.

NosiLife - Verdens første og eneste klesserie med forsvar mot mygg og insekter, som varer hele plaggets levetid. Insektmiddelet (Permetrin) er innarbeidet i materialet og sørger derfor at det varer like lenge som plagget. Det reduserer risikoen for potensielt farlige insektbitt og minsker sjansen for sykdommer. Permetrin virker nevrotisk på insekter, men er helt ufarlig for mennesker. Så snart insektet berører stoffet, vil det bli avstøtet. 

NosiDefence - Materialet i plagget er robust og strammere vevd sammen, dette gjør det nesten umulig før myggen å stikke hull gjennom plagget.

Solarshield - Plagg merket med Solarshield gir permanent UV-beskyttelse opp til UPF50+, slik at brukeren ikke trenger å bekymre seg for skadelige UV-stråler.

OM CRAGHOPPERS
Craghoppers er et britisk klesmerke som spesialiserer seg på klær før utendørs bruk. De bruker den seneste teknologien og nyskapende design for å beskytte brukeren på en trygg måte. Merket ble grunnlagt i 1965, og har siden den tid markert seg som pioneerer i safariklær med permanent innsektsbeskyttelse.

 "The world may have moved on over the last 50 years but our mission remains the same today – we will protect you in every environment, keep bugs at bay, and keep your valuables 
secure, so you know you have the right gear to keep you protected, comfortable and looking the part."

MILJØ
Siden 2018 har Craghoppers vært forpliktet til å bruke bluesign®-systemet.
- Ansvarlig aktør i tekstilforsyningskjeden
- Kontinuerlig forbedring av miljøprestasjonen
- Fokusert på en bærekraftig fremtid

De har som mål å kontinuerlig forbedre deres miljøprestasjoner og er fokusert på en bærekraftig fremtid.

Det at permetrin er vevd inn i selve stoffet gjør at det ikke lekker fra klærne under bruk eller vask, noe som også gjør klær fra Craghoppers til en litt mer miljøvennlig løsning enn konvensjonell tekstilspray.

Alle foto: Craghoppers