Nomaden-favoritt: Hydro Flask

Hydro Flask lager megapopulære, prisvinnende drikkeflasker og matoppbevaring fra Oregon USA. Høy kvalitet og friskt design skiller Hydro Flask fra røkla, og spesielt elsker vi de fantastiske isolerende egenskapene. Kaldt i 24 timer, varmt i 12. Stort bedre blir det ikke. 
Drikkeflaskene er kanskje aller mest populære. De kommer i et stooort utvalg både størrelser og farger, og vi har dermed noe for en hver smak. Enten du er fargerik og knæsj, eller du foretrekker jordnære farger, så har vi noe for deg.Kaffekoppene bare fortsetter å imponere oss. De har samme varme- og kuldebevarende egenskapene som drikkeflaskene, og er i motsetning til mange andre termoskopper HELT tette. Ikke en dråpe lekker, uansett hvor opp ned eller slengt rundt den er i sekken. Helt genialt, rett og slett. 

Hydro Flask lager ikke bare drikkeflasker og termoskopper, men også matbokser og mat-termoserMatboksene er romslige, og er sammen med et kjøleelement helt ypperlig for å holde lunsjen i riktig temperatur. Ingen mer svett gulost eller varm yoghurt. Mat-termosene holder maten varm (eller kald!) i timesvis - perfekt for alt fra suppe til iskrem.
Hydro Flask produserer også kjølebager. Romslige, stilrene vesker som er perfekte til alt fra grillmat til en sekspakning når man skal være ute hele dagen. Husk å kjøpe kjøleelement til! 
Se alle produkter fra Hydro Flask her