Gaver som varmer - Nomadens julegavetips

I et år der de varmende klemmene er litt sjeldnere, og vi må begrense antall klemmevenner, er varme gaver kanskje ekstra fint. Og så er jo de myke pakkene som regel de beste, eller? Her har vi samlet noen av våre beste, varmende julegavetips. 

 

Retro Pile-serien til Patagonia

Dette er drømmefleecen. Enkelt og greit. Så myk og god, så varmende. Kommer også til barn! Og i hansker. Den perfekte gaven, for hele familien. 

Ull! 

Aldri en pakkeliste, gaveliste eller guide fra Nomaden uten at ull er med på lista. Ull varmer når det er kaldt, kjøler når det er varmt, og gjør seg like godt fremfor peisen i romjula, på toppen av en Sunnmørs-alpe og på backpacking. 

Tartan Blanket Company

Skjerf, pledd, myke greier. I resirkulert ull - eller i lammeull, fra et merke som virkelig bryr seg.

Foto: Tartan Blanket Company

 

Isolerte flasker og kopper

Denne trenger riktignok noe oppi for å varme, men åh, så fint det er med varm kakao etter en lang tur ute i vinterværet. Eller varm suppe til lunsj - uten å måtte stå i kø for å varme den i mikroen. Dette er en gave som kommer til å varme lenge. 

Sokker, luer, votter, hansker 

Sånne ting som alle trenger, som er bittelitt kjedelig å kjøpe selv, og som så absolutt gjør seg under juletreet. 

Favoritter er blant annet desse hanskene og varme, varme vottene fra Patagonia, verdens lekreste geiteskinn-hansker fra Filson og Houdini sine klassiske Hut Hats. Vi har også et stort utvalg luer fra Patagonia, og det slår aldri feil. Sjekk også ut de varmeste, mest praktiske Craghopper-sokkene, som kalles Hiking Socks, men som vi har store planer om å bruke minst like mye i sofakroken som på tur. 

Foto: Houdini / Filson 

Vest

Vesten ser ut til å være årets it-greie. I alle fall om vi skal dømme utifra høstens bestselgere på Nomaden. Vesten har nemlig ligget høyt på favoritt-lista til kundene våre(dere!). Det skjønner vi godt. Både Filson og Patagonia imponerer med varme, varme, varme vester i høy kvalitet.