Hjemmekontoret - Våre favoritter

Hjemmekontor-tilværelsen som kjennetegnet året som var, fortsetter inn i 2021, og mye tyder på at store deler av året som kommer også blir kjennetegnet av å jobbe hjemmefra. Det har sine fordeler og ulemper - men vi vil dele noen av våre favoritt-tips som gjør tilværelsen litt hyggeligere! 

Kaffe-termos fra Hydro Flask
Selv om hjemmekontoret kanskje bare er få meter fra kjøkkenet, er det ikke dermed sagt at fasilitetene til varm kaffe, raskt er tilgjengelig hjemme på samme måte som med kontor-kaffemaskinen. Da er kaffe-termosene geniale, så har du varm kaffe selv om zoom-møtene skulle komme litt vel tett, og du ikke har tid til å varme ny kaffe mellom slaga. 

Myke ullpledd
En klar fordel med hjemmekontor er at det ikke har noe som helst å si hvordan du ser ut fra brystkassa og ned, og det er ingen som kan dømme deg for å se uprofesjonell ut om underkroppen er pakka inn i et varmt ullteppe. Vi elsker både de fra the Tartan Blanket Company og Lovely Linen.

Deilige dufter frå L:A Bruket
Tenn duftlys! Velg mellom frisk og oppkvikkande grapefrukt-duft, eller Black Oak, som luktar peiskos, hytte og ro i sjela - i mangel på meir beskrivande ord. Tenner du det same duftlyset kvar arbeidsdag, og kun når du skal jobbe, kan det vere med på å sette deg i arbeidsmodus. Eller - du kan brenne det heile dagen, det er lov det også. 

Pennalhus fra Orla Kiely
Vi er fan av alt som gjør hjemmekontoret både litt finere, og som bidrar til litt mer orden. Pennalhuset fra Orla Kiely gjør begge! 
Og - vannflaske
Husk å drikke nok vann, også hjemme. Da er en fin vannflaske inspirerende, og velger du en i glass er det også enklere å følge med på hvor mye vann du faktisk drikker. Dobbelbonus dersom flaska matcher pennalhuset!
Veggkart!
Litt på siden, kanskje, men en uinspirert hjemmekontortilværelse kan fort heves et hakk eller tre med litt fin veggpynt. For eksempel et verdenskart eller et turkart over marka av den veldig inspirerende typen (spesielt for sånne kartnerder som oss)!