Nyhet - Arc´teryx

TEKST / BILDE Ingeborg Sævik Heltne

Vi har no fått inn enda eit merke i sjappa som vi er veldig glade for å kunne tilby kundane våre - nemlig Arc´teryx, ein favoritt blant mange friluftsentusiastar, som vi tross alt har ein del av her i landet.

Arcteryx er eit merke med hovudsete i Canada, omringa av fjell, skog, og masse, masse nedbør. Høyres kjent ut? Plagga er designa for å vere mest mogleg funksjonelle i møte med den Canadiske villmarka, under ein tanke om at plagg som toler det, toler ganske mykje. Arc´teryx kunne ikkje blitt til nokon annan stad enn der, seier dei. 

Men plagg som er designa i Canada for Canadiske forhold er jo eigentleg som skapt for norske forhold, også. Vi er veldig fornøgde med å ha eit utval funksjonelle og freshe arc´teryx-plagg hengande i butikken, og håper de som kundar er like glade for det som oss!

https://arcteryx.com/ca/no/explore/whoweare

Her på Nomaden er vi opptekne av å tilby produkt som er opptekne av bærekraft. Som eit merke så rota i natur og friluftsliv, er Arc´teryx tydelege på at dette er ei viktig prioritering for dei. Alle plagga er designa for å vere allsidige og funksjonelle, men også for å vare. Og vare. I tillegg er dei laga for å vere tidlause, og kunne overleve skifter i trendar, slik at ein faktisk har lyst til å bruke dei år etter år. Merket er bluesign-sertifisert, og de jobber stadig med å utvikle teknikker for produksjon som er enda mer bærekraftig.

https://arcteryx.com/ca/no/explore/sustainability/