Nomaden - Reisebutikken

Bradt Guide
Peruvian Wildlife - A vistors guide to the Central Andes


Les mer

 • GeografiskAmerika, Sør-Amerika, Peru
 • Utgivelsesår2007
 • SpråkEngelsk
 • Ant. sider144
 • InnbindingHeftet
 • ForlagBradt Publ.
 • ForfatterB. Walker Mf
 • Pris 229,-
 • Fri retur
 • Levering 1-5 dager
 • Lagerbeholdning 1

Beskrivelse

Bradt Travel Guides er et engelsk forlag med over 200 titler som i hovedsak er skrevet for turister som bruker offentlige transportmidler og egne ben. Bradt har vunnet mange priser for reisehåndbøkene sine som er kjent for å være sterke på mindre kjente reisemål som ikke er overfylt av turister. Forfatterne sørger gjerne for å gi bøkene en personlig ”touch”, og er ikke redde for å være subjektive. Dette gjør dem både til tider morsomme i tillegg til å være informative og enkle å lese. Bradt Travel Guides var svært tidlig ute med fokus på viktige emner som øko-turisme og den reisendes ansvar som gjest i et fremmed land. Reisehåndbøkene gir råd til hvordan man best kan nyte en eventyrlig reise borte fra turisthordene samtidig som man gjør det mulig for lokale samfunn og natur å dra nytte av besøket. Bradt Guides er guidebøkene til mindre kjente reisemål du ikke vil finne hos andre utgivere. De er gode følgesvenner for eventyrlystne med ryggsekk på et gjennomsnittlig budsjett. Bradt-serien Highlights er ideell for deg som planlegger for en gruppe/familie og som sikter på å få mest mulig ut av reisen. Bøkene er skrevet i samarbeid med gode turoperatører og gir en snarvei i planleggingsprosessen til en reise uten trøbbel. I tillegg har Bradt har også titler med særlig fokus på plante- og dyreliv, alle med ordet Wildlife som en del av tittelen. To mindre og gode Bradt-serier er Eccentric som fokuserer på det sprø, morsomme og andreldes destinasjoner og Slow Guides med forslag til båt-, vandre- og sykkelturer i Storbritannia.

Les mer

Serie: BRADT GUIDE

Bradt Travel Guides er et engelsk forlag med over 200 titler som i hovedsak er skrevet for turister og reisende som bruker offentlige transportmidler og egne ben. Bradt har vunnet mange priser for reisehåndbøkene sine som er kjent for å være sterke på mindre kjente reisemål som ikke er overfylt av turister. Bradt utmerker seg som en av de aller beste på guidebøker for Afrika. Forfatterne sørger gjerne for å gi bøkene en personlig ”touch”, og er ikke redde for å være subjektive. Dette gjør dem både til tider morsomme i tillegg til å være informative og enkle å lese. Bradt Travel Guides var svært tidlig ute med fokus på viktige emner som øko-turisme og den reisendes ansvar som gjest i et fremmed land. Reisehåndbøkene gir råd til hvordan man best kan nyte en eventyrlig reise borte fra turisthordene samtidig som man gjør det mulig for lokale samfunn og natur å dra nytte av besøket. Bradt Guides er guidebøkene til mindre kjente reisemål du ikke vil finne hos andre utgivere. De er gode følgesvenner for eventyrlystne med ryggsekk på et gjennomsnittlig budsjett. Bradt-serien Highlights er ideell for deg som planlegger for en gruppe/familie og som sikter på å få mest mulig ut av reisen. Bøkene er skrevet i samarbeid med gode turoperatører og gir en snarvei i planleggingsprosessen til en reise uten trøbbel. I tillegg har Bradt har også titler med særlig fokus på plante- og dyreliv, alle med ordet Wildlife som en del av tittelen. Bradt Slow Guides er for dem som ønsker å roe ned i ferien uten å nødevendigvis gjøre det på stranden med en paraplydrink. Disse har med forslag til båt-, vandre- og sykkelturer i Storbritannia.

Produsentens Beskrivelse

About this book This full-colour guide to the wildlife of the High Andes in Peru will appeal to the ardent wildlife enthusiast, curious tourist and armchair traveller alike. Some of the hotspots covered are Machu Picchu, Cusco and the Sacred Valley of the Incas, the Inca Trail, the Avenue of the Volcanoes in Ecuador, and Lake Titicaca in Bolivia. With additional sections on geography, geology and a chapter covering the best trekking areas, this book is the perfect companion for anyone wishing to enhance their trip by bettering their understanding of the high-altitude ecology of Peru and its neighbours. This, the only such guidebook presently on the market, gives a detailed description of all animals (insects, fish, birds, mammals...) encountered in the Andes above 3, metres. The most commonly found plants are also covered. Bradt's fully illustrated wildlife guides focus on regions of the world particularly celebrated for their amazing and often unique species. With spectacular photography or exclusive watercolour drawings throughout, each visitors' guide provides an introduction to the region's principal flora and fauna alongside suggested wildlife itineraries, practical information on when to go and what to take and photography tips. Written in a deliberately engaging way, they offer something different from dry field guides, and will appeal to the interested layman as much as the wildlife devotee. Ideal as a lightweight companion to any wildlife trip they also make a handsome souvenir. About the author Gerard Cheshire has worked as a freelance writer and editor on natural history and the sciences since 1994. Barry Walker has lived in Cusco, Peru for 22 years and has visited every corner of the country as a bird tour leader and natural history guide. Huw Lloyd livesin Manchester, England, and has been leading bird-watching tours throughout Peru since 2.

Flere bøker og kart relatert til "Peru"

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up