Nomaden - Reisebutikken

Craghoppers
Korte Pro Convertible Bukse Dame

Bukser fra craghoppers er perfekt for deg som skal være aktiv på tur i varmere klima! Buksene beskytter deg mot insektsbitt og sol, kan gjøres om til skjorts og har flere andre smarte løsninger!  Denne modellen er ekstra kort i bena, str.29 i lengde. 
Les mer

  • Fri retur
  • Levering 1-5 dager
  • Lagerbeholdning 2

Beskrivelse

Craghoppers Pro Convertible bukser er perfekt for deg som skal være aktiv på reise, da de er veldig lette og har full stretch. De beskytter deg mot sol og insektsbitt, og du kan enkelt kan gjøre buksene om til skjorts. Buksen har fem lommer, en av de med RFID-beskyttelse, og en av de har et microfiberhåndkle slik at du kan tørke av dine solbriller. Buksen veier kun 320 gram. 

NosiLife - Verdens første og eneste klesserie med permanent beskyttelse mot mygg og insekter. Insektmiddelet er vevd i materialet, som resulterer i permanent beskyttelse under plaggets livstid, og reduserer dermed risikoen for insektsbitt med 90%.

 

NosiDefence - Materialet i plagget er robust og strammere vevd sammen, dette gjør det nesten umulig før myggen å stikke hull gjennom plagget.

solarshield.jpg#asset:90225

Solarshield - Plagg merket med Solarshield gir permanent UV-beskyttelse opp til UPF50+, slik at brukeren ikke trenger å bekymre seg for skadelige UV-stråler.

Les mer

Mer fra kategorien "Bukser"

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up