Nomaden - Reisebutikken

Craghoppers
Medium Pro Capri Convertible Dame

Bukser fra craghoppers er perfekt for deg som skal være aktiv på tur i varmere klima! Buksene beskytter deg mot insektsbitt og sol, kan gjøres om til capri bukse og har flere andre smarte løsninger! Denne modellen har mediums lengde i bena; str.31.  
Les mer

  • MaterialeMain: 100% Polyamide / Trim: 100% Polyester
  • KjønnDame
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris 1 099,-
  • Fjernlager Levering 7-14 dager

Beskrivelse

Craghoppers Pro Convertible bukser er perfekt for deg som skal være aktiv på reise, da de er veldig lette og har full stretch. De beskytter deg mot sol og insektsbitt, og du kan enkelt kan gjøre buksene om til capri bukse. Buksen har fem lommer, en av de med RFID-beskyttelse, og en av de har et microfiberhåndkle slik at du kan tørke av dine solbriller. Buksen veier kun 320 gram. 

NosiLife - Verdens første og eneste klesserie med forsvar mot mygg og insekter, som varer hele plaggets levetid. Insektmiddelet (Permetrin) er innarbeidet i materialet og sørger derfor at det varer like lenge som plagget. Det reduserer risikoen for potensielt farlige insektbitt og minsker sjansen for sykdommer.

solarshield.jpg#asset:90225

Solarshield - Plagg merket med Solarshield gir permanent UV-beskyttelse opp til UPF50+, slik at brukeren ikke trenger å bekymre seg for skadelige UV-stråler.

Les mer

Mer fra kategorien "Bukser"

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up