Nomaden - Reisebutikken

Gogirl
Urinal

GoGirl er din egne personlige urinal som gjør at ALLE kan tisse stående. 
Les mer

  • KjønnDame
  • Farge
  • Pris 199,-
  • Fjernlager Levering 7-14 dager

Beskrivelse

GoGirl en sak som gjør at også jenter kan tisse stående. Topp når du ikke har et toalett tilgjengelig - fortvil ikke om du må tisse på båt eller i kajakk, på ekspedisjon eller brevandring, på fjellet eller om det bare er  lang kø eller skikkelig ekle festivaltoaletter.

Enkel å rengjøre og kan gjenbrukes. En nomadefavoritt!

Les mer

Produsentens Beskrivelse

Hvordan holde GoGirl riktig:

Den beste måten å holde GoGirl på, er ved å plassere tommelen og langfingeren foran og bak på de små avlange merkene på GoGirl. Tuten skal peke fremover. Fordi GoGirl er laget av medisinsk silikon, er den fleksibel og tilpasser seg enhver kroppsform. Det er svært viktig å lage en forsegling (spesielt bakerst) uten at man skal trykke for hardt. Vi anbefaler ikke å holde GoGirl på sidene.

How to hold: Correct Riktig

How to hold: Incorrect Galt

Som nevnt, kan man bryte forseglingen mot kroppen hvis man presser for hardt, noe som kan gjøre at det blir søl.

Prøv GoGirl hjemme noen ganger slik at du er sikker på teknikken! Da vil det være enklere for deg når du har behov for å bruke den utenfor hjemmets fire vegger. Ikke gi opp selv om du skulle søle noen dråper den første eller andre gangen! Med litt øvelse vil GoGirl fungere perfekt hver gang du bruker den.

Rengjøring:

Fordi GoGirl kan brukes et utall ganger og er så slitesterk, er den snill mot miljøet. Både vi og de aller fleste av GoGirls spreke og sporty kunder er svært begeistret over dette! Det medisinske silikonet er så slitesterkt at det kan tåle kokende vann og fremdeles holde seg smidig. Det er lett å bruke GoGirl flere ganger! Vask den med såpe og vann, og la den tørke. Silikonet tørker fort og du kan riste den lett for at den skal tørke raskere.  .

  • Vask og tørk GoGirl.
  • Ta ut den medfølgende posen og brett den i to på langs med en tørkeserviett (f.eks. en Kleenex) inni.
  • Brett GoGirl sammen og rull den inni posen slik man ruller et liggeunderlag.
  • Dytt den innpakkede GoGirl tilbake i oppbevaringsboksen, så er den klar til neste gangs bruk!

Brett den medfølgende posen i to med en serviett inni,  plasser den sammenbrettede GoGirl oppå posen, rull den sammen og putt den tilbake i boksen slik at den kan brukes igjen. (Det er best å brette posen i to på langs).

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up