Nomaden - Reisebutikken

Bytte og retur

Vi tilbyr 14 dagers bytte- og returrett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk.

Du har etter angrerettloven 14 dagers ubetinget angrerett, hvor du kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen er mottatt, og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt.

Ved retur ber vi deg må du oppgi ordrenummer og årsak til retur, i tillegg til angreskjemaet som kommer på epost. På denne måten kan vi hjelpe deg til et bedre valg.

Verdiforringelsesvurdering

Vi anbefaler at du prøver dine nye produkter innendørs, for å sikre at passformen og størrelsen er riktig. Produkter som har gjennomgått en slik «innendørstest», men returneres i ubrukt stand, inkludert intakte merkelapper, anses som nye og refunderes med fullt beløp.

Dersom du velger å fjerne merkelappene og/eller anvende produktene utendørs vil det bli gjennomført en individuell verdiforringelsesvurdering hvor faktorer som smuss og skader bestemmer evt. fratrekk i refundert beløp. Vær oppmerksom på at en vare som returneres "brukt" har en betydelig verdiforringelse, gjerne 40-60%, alt avhengig av bruk og tilstand. 

Heving av kjøp

Dersom du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet inkl. evt. frakt/gebyr refundert i løpet av 14 dager etter godkjent retur.

Reklamasjon

Ved returnering/bytte av et produkt som er skadet/defekt, ber vi deg lese vår reklamasjonsinformasjon for fremgangsmåte før du sender varen i retur. For ytterligere informasjon om angrerett, se www.forbrukerradet.no

Hvordan returnerer jeg en vare?

Send varen som registrert sending (Postens klimanøytrale servicepakke eller Bedriftspakke), slik at den kan spores. 

Returer til nettbutikken sendes til:

NOMADEN AS, URANIENBORGVEIEN 4, 0258 Oslo

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up