Nomaden - Reisebutikken

Nomaden

Åpningstider

Butikken i Oslo

Hverdager: 10 - 18 

Lørdager:   10 - 17


Butikken i Trondheim


Mandag - Lørdag: 10 - 18


Med forbehold om skrivefeil og endringer.

KO_NOMADEN1.jpg#asset:80515

Ivrige gjester på vei til reisekveld en februarkveld. På Nomaden er det heldigvis tropestemning året rundt!

Om oss

Nomaden er spesialistbutikken for reisende og Norges største reisebutikk. Men Nomaden er også noe mer. Gjennom over 26 år som "annerledesbutikk" og førstevalget til norske globetrottere, har det utviklet seg en særegen atmosfære i Nomaden. Hver dag fylles denne atmosfæren av reisedrømmer, eventyrlyst, historier, kunnskap og minner. Og en glede over å dele dette. Fascinasjonen for verden.

Vi er selv reisende. Vi vil helst på tur selv. Og vi vil at du skal få en best mulig opplevelse og ville dra ut igjen. Det mener vi at du gjør gjennom inspirasjon, kunnskap og rett utstyr. Gjennom de små triksene og de små tipsene. Rådene du ikke finner på nett. Tipsene som enda ikke har ødelagt gjemte perler. Men vi vil også at du skal kunne finne det genuine på steder besøkt av alle. Vi vil at nærturen i marka og på fjellet skal bevege deg, roe deg ned og skifte ditt fokus som om du var på en halvårstur alene gjennom ukjent terreng. Vi vil ikke selge deg ting du ikke trenger. Vi vil være din garantist for en bedre tur.

En tur trenger hverken være lang eller kostbar, men den kan det. Den kan være akkurat det du ønsker at den skal være. Turen gjør tiden din til din. Og tiden forsvinner ikke, det du opplever setter spor og blir med videre. Turen endrer deg. Individ for individ og gruppe for gruppe. Gjennom møter og samtaler endres verden – og blir bedre. Og turene - eller besøkene som det jo er - skal vi gjøre på en måte som best mulig skåner og ivaretar kloden vår. For enda er det kun her de fleste av oss kan reise. Og sist; besøkene skal være til minst mulig ulempe - og aller helst forbedre livet - til de menneskene og dyrene som besøkes. Det er Nomaden.

                                                                                              God tur.

Reiseekspertene

Hils på nomadene bak Nomaden. Til sammen har de reist i nesten 90% av verdens land - heldigvis kommer de alltid hjem igjen.

 • Margrethe
  Margrethe Eier og altmuligkvinne

  Margrethe er Nomadens evigblide rivjern. Det vites ikke om det er utdannelsen hennes fra NTNU og Berkeley University eller det faktum at hun har sittet mange år som eneste kvinne i mannsdominerte møterom i byggebransjen, som har fremdyrket hennes ukuelige stå-på vilje. Kanskje er det medfødt. Det vi vet sikkert er at Margrethe holder oversikt og tar i alt som må holdes tak i - fra makro til mikronivå i Nomadens butikkunivers. På fritiden trives hun best skrånende i vannkanten under en stor solhatt, lesende på en god bok til lyden av sultne måker - det være seg på Tjøme eller i Brasil.


 • Kjell Erik
  Kjell Erik Eier og altmuligmann

  Kjell Erik er Nomadenfamilens overhode. Det er lite som går over hodet på Kjell Erik og det er vi takknemlige for. Nomaden er helt avhengige av hans gode hode for å sørge for at systemer fungerer, driften optimaliseres og bedriften utvikles. Hovedgrunnen til at vi er så begeistret for Kjell-Eezy er at han er en perfekt kombinasjon av businessmann og boms. En dag kommer han på jobb med rufsete hår og skjegg (se bildet) for å rydde lageret, den neste dagen dukker han opp striglet og nybarbert i Zegna-dress og lakksko på vei til et forretningsmøte. Slike gutter det vil gamle Nomaden ha!


 • Andreas
  Andreas Daglig leder

  Andreas er Nomadens geniale gjøgler og go-to-guy for alt over, under og mellom himmel og jord. Hans skuldre bærer hovedansvaret for at Nomaden-toget går på skinner. Det krever sin mann, men vi mener Andreas er mannen for oppgaven siden han oljer skinnene med sin positive attityd, sine grønne teknologiske fingre og generelle fingerspitzengefühl - men kanskje mest av alt på grunn av sin store ansvarsfølelse for å bevare "sjelen" til Nomaden. Med en mastergrad i medievitedskap fra UiO og mange år med suksessfulle radioproduksjoner bak seg, er Andreas en kommunikatør av rang - bortsett fra sent på kvelden under Nomadens sommerfester og julebord.


 • Jeff
  Jeff Butikkmedarbeider

  Jeff er nok Nomadens mest bereiste - han er så godt som alltid på reisefot. Hvordan han klarer å kombinere alle sine turer med alle sine skift i butikken er fortsatt uvisst, men det kan ha noe å gjøre med at han detaljplanlegger sine reiser opptil tre år i forveien. De siste årene har han tatt med kameraet på turen og har blitt en særdeles dyktig fotograf med bilder i blant annet magasinet Vagabond. Han er sannsynligvis den i Norge som har besøkt flest UNESCO-steder (nesten 400 UNESCO-mål).

  Jeff har vært i: Andorra, Østerrike, Hviterussland, Belgia, Bosnia og Herzegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tjekkia, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, Skottland, Serbia, Slovenia, Spania, Svalbard, Sverige, Sveits, Nederland, Vatikanstaten, Tyrkia, Ukraina, Wales, Afghanistan, Brunei, Georgia, Hong Kong, India, Indonesia, Israel, Japan, Jordan, Kirgistan, Macau, Malaysia, Maldives, Oman, Pakistan, Palestina, Philippinene, Quatar, Singapore, Sri Lanka, Syria, Thailand, De forente Arabiske Emirater, Uzbekistan, Canada (hjemland), Costa Rica, Cuba, Mexico, USA, Argentina, Brazil, Colombia, Peru, Uruguay, Venezuela, Australia, Egypt, Ethiopia, Kenya, Madagascar, Marokko, Namibia, Sør-Afrika, Swaziland, Tanzania, Zambia, Zimbabwe. 

 • Anette
  Anette Butikkmedarbeider

  Anette er vår egen superkvinne. Denne joviale romerrikingen trives best på lasteplanet av en pickup i et tropisk land med et surfebrett under armen, men kan brått også være å finne på en av Lofotens fjelltopper. Hun har blant annet studert tradisjonell akupunktur ved prestisjetunge institusjoner i Kina, noe som gjør henne til en god kollega å ha i nærheten når slitne nomader kommer hjem til butikken etter lange backpackerturer med altfor tung ryggsekk.

  Anette har vært i: Nicaragua, Costa Rica, Honduras, Guatemala, Cuba, Colombia, Brasil, Puerto Rico, Jamaica, USA, Canada, Zambia, Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe, Botswana, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tyskland, Nederland, Polen, Litauen, Bulgaria, Frankrike, Italia, Spania, Hellas, Storbritannia, Tyrkia, India, Thailand, Laos, Indonesia, Singapore, Kina, Iran, Vietnam, Japan, de forenske arabiske stater, Hong kong, Australia, New Zealand


 • Julie
  Julie Butikkmedarbeider

  Julie er solstrålen man kan møte både i butikken og på varemottaket vårt - som oftest finner man henne løpende et sted imellom. Gjerne med hendene fulle av varme kaffe- og tekopper til oss andre. Hun er Nomadens ekspert på alt som har med surfing, kiting, dykking, yoga, meditasjon, mongolsk strupesang og indiansk visdom å gjøre. Hennes mange spennende backpackerturer i Asia og Latin-Amerika har ikke kurert henne for hennes ukuelige reiselyst. Nå har hun forlatt Norge til fordel for Mexico, er hun skal bygge hostel av resirkulert plast! Typisk Julie... Vi gleder oss til det står klart og vi kan reise på besøk dit!

  Julie har vært i:
  Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Panama, Nicaragua, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Guatemala, Belize, Cuba, Mexico, USA, Canada, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tyskland, Nederland, Østerrike, Belgia, Polen, Frankrike, Kypros, Kroatia, Italia, Portugal, Spania, Montenegro, Bosnia-Hercegovina, Hellas, Malta, Storbritannia, Egypt, Gambia, Senegal, Mauritius, Marokko, Réunion, India, Thailand, Laos, Kambodsja, Filippinene, Malaysia, Indonesia, Singapore, Tyrkia, Jordan, Israel, Sri Lanka

 • Mette Andersen Butikksjef

  Nomadens hjerte. Vårt lim og olje. Hun tar jobben som trivselsansvarlig på høyeste alvor, så arbeidsdagene går lekende lett med Mette på jobb. Mette har gjennom over 15 år på Nomaden passet på at kunder får en fantastisk opplevelse i butikken, de rette produktene i bagasjen og gode råd for turen. Hennes strålende no-problem-no-matter-what og kunnskap er med på å gjøre butikken til det den er - det beste stedet å starte reisen.

  Siste Reise: Madeira

 • Julia Butikkmedarbeider

  Julia kan alt. Og med det, så mener vi absolutt alt som har med den daglige driften til Nomaden å gjøre. Enten det er å ordne med nettbutikken, gjøre administrativt arbeid, eller hjelpe kunder å finne akkurat det de trenger for å gjøre turen best mulig, så er Julia rette dama for jobben. I tillegg har hun en spesiell evne til å få folk rundt henne til å føle seg bra, og oppmuntrende ord og komplimenter sitter aldri langt inne, noe som gjør det til en fryd å jobbe side om side med Julia. Nomaden hadde rett og slett ikke vært det samme uten henne!

  Julia har vært i: Bosnia-Hercegovina, Danmark, London, Paris, Hellas, Italia, Amsterdam, Polen, Algarvekysten, Romania, Ljubljana, Spania, Svergie, Praha, Istanbul, Berlin, Budapest, Filippinene, HongKong, India, Bali, Laos, Myanmar, Nepal, Bangkok, Chicago, Bolivia, Chile, Colombia, Peru, New Zealand


 • Andreas Nettbutikksansvarlig og butikkmedarbeider

  Andreas jobbet her lenge, før han forsvant en periode. Heldigvis savnet han Nomaden like mye som Nomaden savnet han, og nå er han vår helt egne superhelt på lageret og i nettbutikken. Her tar han seg av alle nettbestillingene deres, så når du endelig får den etterlengtede pakken i posten, er det sannsynligvis takket være Andreas. Han er som regel alltid den første til å komme på jobb, og sørger alltid for rykende fersk kaffe til oss andre når vi kommer!

 • Heide Butikkmedarbeider

  Heide er vår lyseste og mest hjertevarme medarbeider. Hun er så glad i dyr og natur at hun heller vil råde deg til å spare myggen enn å kjøpe myggspray. Dette var kanskje en liten overdrivelse, men Heide bryr seg mere om klodens og skapningers beste, enn å beskytte seg selv for myggen. Så om hun anbefaler deg noe, kan du være sikker på at hun mener det.
  Heide er en reisevant jente som har bodd og jobbet i flere land, og som helst reiser så billig og enkelt som overhode mulig, samt arbeidet mellom landene, i luften, som flyvertinne. Hun er i tillegg meget leseglad, og er en av våre mest kunnskapsrike på reiselitteratur.


  Heide har vært i:
  Myanmar, Kambodsja, Laos, Thailand, Vietnam, Australia(her bodde og jobbet hun i et år), England, Skottland, Puerto Rico, Costa Rica, Filippinene, USA(her bodde hun en måned i en bil i LA, og bodde i tillegg et år i Utah), Danmark, Tyskland, Nederland, Italia(Der hun blant annet jobbet tre måneder som modell), Spania, Frankrike, Sveits, Liechtenstein, Monaco, Egypt, Hellas.

 • Nora Butikkmedarbeider

  Hvordan Nora får tid til å være på Nomaden, er noen ganger en gåte, for det er få som kan konkurrere med henne i engasjement og innsats på alle mulige felt som kommer i tillegg til Utviklingsstudier på UiO og jobben her. Heldigvis får hun det til, og butikken er aldri så ryddig og fin som når det som kanskje må være den mest organiserte av alle nomadene har vært på jobb. Nora er bare 21 år, men har allerede kunnet krysse av ganske mange land på listen, og har til og med rukket å bo i Ghana en periode! Nora brenner for miljø og bærekraft, så spør henne gjerne om tips til å gjøre reisen litt grønnere. 


  Nora har vært i: 
  England, Frankrike, Portugal, Spania, Italia, Kroatia, Slovenia, Montenegro, Albania, Tyrkia, Slovakia, Ungarn, Tsjekkia, 
  Østerrike, Tyskland, Luxemburg, Sveits, Nederland, Hellas, Kypros, Israel, Marokko, Ghana, Canada, USA, Singapore 

 • Kjersti Butikkmedarbeider

  Kjersti er akkurat den typen person du forventer å møte på bak kassa på Nomaden. Hadde det vært opp til henne selv, hadde hun nok aller helst tilbrakt all sin tid med sekken på ryggen et eller annet sted i Latin-Amerika, der hun flere ganger har både bodd og backpacket. Hun har også reist en del i Sørøst-Asia, og har derfor mye peiling også på den delen av verden. Heldigvis kommer hun alltid tilbake til Norge, og da skaper hun skikkelig laidback og behagelig stemning både for kunder og kollegaer, og har massevis av gode tips på lur. PS: Skal du til Budapest, er Kjersti rette personen å spørre etter! Hold øynene åpne etter en miniguide, den er rett rundt hjørnet! 

  Kjersti har vært i: 
  Brasil, Argentina, Chile, Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador, Thailand, Kambodsja, Indonesia, Vietnam, Sverige, Danmark, Frankrike, England, Ungarn, Tyskland, Italia, Spania, Hellas, Island, Egypt, USA 

 • Axel Butikkmedarbeider

  Axel er en sånn som gjerne reiser til litt annerledes steder, enten det er til Iran for et bryllup, eller en tur på den Trans-Sibirske jernbanelinjen. Han har alltid minst en tur planlagt i sin nærmeste fremtid, og klarer på et mirakuløst vis å få tid til en hel masse reising mellom jobb og studier, der han alltid tar med seg gode reisetips og erfaringer tilbake til Nomaden. Axel befinner seg for øyeblikket på utveksling i Russland, og vi gleder oss til han kommer tilbake! 

  Axel har vært i:
  Russland, Mongolia, India, Kazakstan, Malaysia, Kina, Japan, Iran, USA, Marokko, Sverige, Danmark, Island, England, Irland, Estland, Belgia, Frankrike, Tyskland, Nederland, Sveits, Østerrike, Spania, Italia, Ungarn, Slovakia,  Slovenia, Kroatia, Montenegro, Hellas, Albania, Bosnia-Hercegovina, Kosovo. 

 • Bendik Butikkmedarbeider

  Bendik går helst tur utenfor merket sti. Han er Nomadens egen villmarks-ekspert og kan både hogge ved, tenne ild og vise deg hvilke planter du kan spise. Ellers har disse umerkede stiene også ført Bendik til steder langt utenfor Norge, blant annet til Santiago i Chile hvor han studerte kunst et år, og til munkekloster i Korea hvor han bosatte seg noen måneder. Interessefeltet er bredt, og en dag med denne kreative fyren fører gjerne med seg live musikk, meditasjon, eller historiefortelling - gjerne historier fra eventyr i skogen eller fra det store utland.


  Bendik har vært i:

  Colombia, Chile, Bolivia, Ecuador, Peru, Nicaragua, Argentina, Sør-Korea, India, Japan, Estland, Ungarn, Italia, Spania, Nederland, Belgia, England, Skotland, Irland, Frankrike, Tyskland, Sveits, Sverige, Danmark, Finnland

 • Ingeborg Butikkmedarbeider

  Ingeborg er vår egen lille solstråle fra Volda, som nå studerer utviklingsstudier på UiO i tillegg til diverse frivillige verv. Hun kan utkonkurrere selv Mette når det kommer til å ha oversikt over alt i butikken, og har stålkontroll på nye produkter fra det øyeblikket de kommer på hylla. Med familie i New York har det blitt mange turer over dammen, så hun er din go-to om du skal til The Big Apple! Ingeborg har reist med Tall Ship Races, hvor store og små seilbåter racer om kapp til europeiske havnebyer - les mer om det i hennes miniguide! Med et hjerte som banker ekstra hardt for bærekraft er hun den du skal gå til for tips til å gjøre både hverdag og reise litt mer miljøvennlig. 

  Ingeborg har vært i:
  USA, De forente Arabiske Emirater, Østerrike, Ungarn, Sverige, Finland, Danmark, England, Estland, Litauen, Polen, Portugal, Spania, Frankrike, Italia, 

 • Benjamin Butikkmedarbeider
 • Emma
 • Ingrid

Reisens arnested

Mang en tur har startet mellom de sagnomsuste veggene i Uranienborgveien 4 i Oslo. Ikke alle turene har manifestert seg fysisk, for sjappa vår er også for drømmerne. Med 90% av verden dekket og over 1200 årlige reisedøgn fordelt på våre kunnskapsrike og erfarne nomader skal du ikke se bort fra at vi har plukket opp et ninjatriks eller to på veien, og kanskje har en av oss vært akkurat der du tenker å dra. Kom innom og spør!

I over 26 år har Nomaden holdt til i lokalene sine bak slottet i Oslo. Bokhandel, kartutsalg, utstyrsmekka, drømmeverksted, inspirasjonssenter, reiseduppedittgodtepose, dromedarutsalg og tidstyv for ubehjelpelige dagdrømmere. Nomaden har blitt kalt så mangt, men for å oppleve dette udefinerbare må man egentlig selv ta turen innom i Uranienborgveien 4. 

Om det er brødrene Dahl som trenger å bekles eller tante Pose som er på gaveshopping i Oslo, så skal du ikke se bort fra at du finner det du trenger her. Med over 10 000 unike artikler for salg - så kan vi nesten garantere at du finner gaven til umuligusen som har alt fra før. Vi skal ihvertfall gjøre vårt beste for å bistå i jakten! 


"Nomaden er en av Norges viktigste kulturinstitusjoner"  - Jens A. Riisnæs, NRK's reiseguru

Butikk_U4_3.jpg#asset:75306:oasenArticle

Til oss skal det være lov å komme for få seg en god kopp kaffe og en god reiseprat med erfarne og interesserte medreisende. Kaffen tar vi selvsagt ikke betalt for, ei heller våre gode råd for hvordan du kan gjøre turen sikrere, mer behagelig og ikke minst mer interessant for store og små. I beit for reisemål? Etter en halvtime her vil det for de fleste ikke være et problem.


Butikk_U4_Stoler_julekalender.JPG#asset:

"For langt opphold på Nomaden kan medføre reisesyke og sommerfugler i magen. Inntas med moderasjon!" - Mediesky globetrotter

Nord-Europas største kartutvalg finner du i våre lokaler. Nomaden er kartspesialisten som lagerfører de fleste kart for Norge, og svært mange for resten av verden også. Har vi ikke kartet du trenger, så bestiller vi det til deg!

Butikk_U4_Kartrom.jpg#asset:75308:oasenC


Kom innom og gi en snurr på Norges største globus!

IMG_2085.JPG#asset:79584

Vi vet vet hvor irriterende - og potensielt farlig - det kan være når ting ikke fungerer på tur. Konsekvensene blir fort langt større enn hjemme. Ute i verden kan ting kan være vanskeligere, om ikke umulig, å skaffe til veie. Det er synd å bruke tid å krefter på slike unødvendigheter, særlig fordi det nettopp på tur er hvor tiden og kreftene er aller mest dyrebare. Vi tester derfor produktene våre møysommelig slik at du skal være trygg på at du og dine drar på tur med best mulig forutsetninger.

Nomaden er mer enn bare en butikk. Det er et sted der reisende kan samles for å diskutere, drømme og dele. Derfor inviterer Nomaden ofte til (gratis) reisekvelder der ulike foredragsholdere snakker om alskens temaer knyttet til reising. Hvert år har vi tusener av besøkende som får med seg interressante reiseforedrag. Kanskje også du vil holde et?

Kontakt oss

Trondheim

Epost: [email protected]

Telefon: 40 43 49 11

Thomas Angellsgate 19

7011 Trondheim

Oslo

Epost: [email protected]

Telefon: 23 13 14 15    

Norges reisemekka finner du rett bak slottet. Her er vi!

Uranienborgveien 4

0258 Oslo

Nomaden_Butikk_kart_web.png#asset:75316

Åpningstider i Oslo

Hverdager: 10 - 18

Lørdager:   10 - 17


Åpningstider i Trondheim

Alle dager: 10 - 18

Ledige stillinger

Vi har for tiden ledige stillinger:

Vi trenger forsterkninger i butikken i Trondheim! 🐪🌍🌟

Reiseguru tilkalling, reisevant, glad i folk og som kan jobbe 2-3 dager i uka (inkludert 2 eller 3 lørdager i måneden).

Kan du mye om reise- og turutstyr? Er du den som venner og kjente tyr til for å få gode reisetips til sin neste tur? Da er du den vi ser etter!

Reisebutikken Nomaden har i løpet av sine 25 år hjulpet nordmenn med å gjøre alle slags reiser til uforglemmelige eventyr. Dette lykkes vi med ved å tilby et bredt utvalg av reiseguider og kart, bevisst utvalg av merker og produkter med god miljøprofil og ved å være en motsats til standariserte butikkkjeder. Reisebutikken Nomaden er et sted hvor man kan være menneske, hvor man setter pris på de rare, alternative, fine stundene og produktene, og hvor vi deler reiseerfaring og praktiske råd med våre kunder. Nå ser vi etter nye medarbeidere til teamet vårt i butikken i Trondheim som vil være med på å skape motkultur!

Vi søker deg som er reisevant og pliktoppfyllende. Arbeidsmengden i en butikk kan variere fra late dager til hektiske danser rundt kassa i høysesong, og det er viktig for oss at søkere har evnen til å behandle kunder og medarbeidere med et smil, holde fokus og skape gode vibber, selv om det er mye å gjøre.

Vi forventer:

At du har gode kommunikasjonsevner. God norsk, skriftlig og muntlig. At du er positiv, ryddig, imøtekommende og selvgående. At du interesserer deg for reiseutstyr, kart og bøker. At du har kapasitet til å jobbe i helger, rundt påske og jul, før sommerferien og deler av sommeren. At du er villig til å lære og utvikle deg i jobben. At du har bred reiseerfaring og at du motiveres av å hjelpe andre med deres reiser.

Vi tilbyr: En spennende og inspirerende jobb. Stor selvstendighet og mye ansvar. Gode personalrabatter og permisjonsmuligheter (til å reise). Trondheims fineste folk å jobbe sammen med. Mulighet for periodevis mer jobbing (når de andre ansatte er ute og reiser)

I tillegg til søknad og CV vil vi gjerne ha en reise-CV som sier litt om reiseerfaring, reiseplaner og interesser. Reise-CV er like viktig i søknadsprosessen som utdanning og arbeidserfaring.

Søknadsfrist: 15.10.2019. Start: så fort som mulig. Send søknad til [email protected] eller kom innom butikken i Thomas Angellsgate 19.

Prisgaranti

Som backpackere skjønner Nomaden veldig godt at innkjøpsbudsjettet må være så lavt som mulig for at du skal få oppleve mest mulig på turen. Vi har derfor Backpackergaranti på alle varer vi har for salg i butikk og nettbutikk. For at sammenlikningen skal være fair så gjelder følgende regler for garantien.

Sjekk dette før du tar kontakt på chatten vår (på nettsiden, ikke Facebook eller andre steder):

 • Prisgarantien gjelder kun for varer fra norske butikker som omfattes av norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerrettigheter. Obs, det finnes etter hvert en del nettsider som er på norsk og fremstår som norske, men som har kontor, lager og som reelt sett selger fra det store utland.
 • Varen må være tilgjengelig og være på lager hos den som det sammenlignes mot.
 • Pris må dokumenteres med en link som viser at varen er tilgjengelig.
 • Pris gjelder produkt inkludert frakt hos den som det sammenlignes mot.
 • Garantien gjelder ikke tilbud som krever medlemskap av noen form, men må være tilgjengelig for alle uten ekstra innsats eller kostnad, dette inkluderer køtilbud, tilbud med begrenset antall, bundlede produktpakker o.l.
 • Garantien gjelder kun for privatpersoner og er begrenset til 1 stk av varen.
 • Før du handler må du kontakte butikkekspederingen gjennom chatten slik at vi får sjekket dokumentasjon. Kjøp gjennomført uten forhåndsgodkjenning vil ikke utløse prisgarantien.

God tur!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up