Nomaden - Reisebutikken

Bærekraftige og multifunksjonelle sekker fra Millican
Inspirasjon

Bærekraftige og multifunksjonelle sekker fra Millican

Millican er basert på en gård i Lake District, her inspireres de av landet, fjellene, lyset og årstidene. De spesialiserer seg på bærekraftige ryggsekker. "Bruk mindre, vær mer" er et av Millicans mantraer. De oppfordrer til å kun ta med det du trenger på reisen slik at du kan være friere og ha mulighet til å fokusere på kjernen i enhver reise, nemlig å oppleve. Man kan se deres filosofi i designet, valg av materiale, og multifunksjonelle løsninger.

Vi gleder oss over å introdusere Millican

Bærekraft står i fokus hos Millican, som bruker innovative tekstiler laget av organiske og resirkulerte materialer. Alle hovedmaterialer er enten naturlige, organiske, resirkulerte eller en kombinasjon av disse. Stoffet sekkene er laget av er utviklet av Millican og er laget av garn i 65% resirkulert polyester og 35% bomull. Utsiden av garnet er i bomull for det stilrene utseendet, mens det på innsiden gjemmer seg 65% polyester. Det er blitt brukt en veldig sterk, tett vevekonstruksjon som er svært slitesterk og naturlig værbestandig. For ekstra beskyttelse er stoffet impregnert med en DWR- behandling. Sluttresultatet er derfor slitesterkt og værbestandig, men ikke 100% vanntett.

Millican ser på reise som sin kjerne. Det er den som gjør at du føler deg levende. Vi står ofte fast i våre daglige rutiner, bor i våre hus, og det er lett å gro fast i rutinen og glemme å leve. Å reise kan gi perspektiv på verden vi lever i, og hvordan vi ser på vår planet, hverandre og det aller viktigste, oss selv. Frihetsfølelsen kommer når du forlater rutinen og materialismen hjemme, og kun tar med deg det du virkelig trenger dit du skal. Alt du trenger får plass i sekken du bærer med deg, du har ditt hjem på ryggen. Sekken blir derfor et godt symbol på frihet og uavhengighet. Du tar opp t-skjorter og andre ting underveis, og det forsvinner, men sekken din kommer alltid til å være med deg. Sekken din er alltid klar til å dra, men er kun til nytte når du er på reise. Sekken blir en ekte venn og derfor har Millican valgt å navngi sekkene etter sine egne venner. En påminnelse om vennskap og bånd du knytter langs veien.

Hos Nomaden anbefales Millican på det varmeste. De fleste reiser svært variert, lange og korte reiser, lokale og globale turer, med jobben eller ferie med familien. Millicans sekker passer til alle, og kan tilpasses situasjonen du skal bruke den til. Alle sekkene har pc-lomme, er gode å sykle med og tåler en regnskur.Smith The Roll Pack

smith the roll pack

Minimalt design, ypperlig til reise såvel som til daglig bruk. Den er lett, tøff og bærekraftig. Med skjulte funksjoner som gjør livet på veien enklere. Fra vei til sti, by til skog, fjell til skrent, denne sekken kan du du ta med på alt. Den har pc-lomme og er derfor også perfekt til og fra skole eller jobb.

Tinsley The Tote Pack

Tinsley The Tote Pack 14L

Perfekt til hverdags eller som tilleggsbag når du skal ut på tur. Kan rulles sammen slik at den tar liten plass når du ikke bruker den. Smart bæresystem gjør at du kan bruke den som veske eller sekk, eller begge.

Fraser The Rucksack

Fraser The Rucksack

Fraser The Rucksack er en lett sekk med moderne detaljer som skjulte lommer og kompresjonsbånd. Fargene er inspirert av høstens farger på fjellet. Dette er en sekk som er klar til nesten alt, weekendtur, en dag på fjellet eller på vei til trening.

Miles The Duffle Bag

Miles The Duffle Bag

Klassisk og stilren duffelbag med moderne funksjoner. Kommer i tre størrelser, 28 liter, 40 liter og 60 liter. De to minste (28 og 40) er perfekt som håndbagasje, weekendturer eller til og fra trening. Mens den største er ypperlig når du skal ha plass til litt mer, på skitur om vinteren, backpacking eller shoppingweekend til London. Alle tre har pc-lomme, bæresystem som enkelt kan pakkes bort eller tas frem, lås til glidelåsen og flere smarte detaljer.

Packing cubes

Packing cubes

Å ha system i tingene sine kan gjøre en stor forskjell ute på tur. Disse pakkeposene er designet for å gjøre reisen enklere. Ledninger som har krøllet seg, gjørmete sokker og rene klær trenger ikke å ligge i samme rom. Ha alt i i hver sin pose, så vet du hvor det ligger og du slipper å bruke tiden din på å lete.

Vil du se mer?

For å se alle produkter fra Millican kan du trykke her.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up