Nomaden - Reisebutikken

Nomadens miniguide: Berlin som tar deg med til gamle og nye damer
Reisetips

Nomadens miniguide: Berlin som tar deg med til gamle og nye damer

Ikke særlig vakker, og kanskje noe uanstendig, men usedvanlig sjarmerende. Berlin er ei rufsete, lutende bestemor med ei ung, vilter kvinne i armene. Hver eneste gate og bygning skriker aldrende historie og klassisk kultur, men også det aller underligste og fantastiske innenfor nattliv, kunst og kultur.

Nomadetipset

Hos Renate i Berlin

Salon zur Wilden Renate: Det er særlig innredningen man legger merke til. Den føles litt surrealistisk, litt som å komme til eventyrland. Ja, nesten som å som å vandre inn i en David Lynch film. Jeg danset da jeg var der. Sammen med masse berlinere. De gjør sin greie, og går hjem kl. 10 neste morgen. Jeg var på norsk døgnrytme og holdt ikke ut lenger enn til fire. Julie, nomade 

For den som vil ha med bitte litt, men ikke sekk eller veske på dansegolvet:

For den som ønsker insidertips

Superkule, kreative byguide som har til formål å hjelpe deg å sortere overfloden av informasjon og anbefalinger. Lokale kuratorer hjelper deg til å underkaste deg byens essens - smakene, luktene, lydene, kunsten.

For klassikeren

For den som også ønsker å se de mer kjente severdighetene, kan CITIX60 suppleres med en annen mer klassisk Berlin guide, Everyman CityMap Guide, Berlin. Denne er i lommeformat, med et utbrettskart for hver enkel bydel, og de museer, restauranter, og severdigheter som finnes der.

For den som har god tid, og en god penn.

This is my Berlin. En noe uvanlig og spennende hybrid av dagbok, blandet med gode ideer og reisetips som kan trekke deg ut i kreative, morsomme og uvanlige situasjoner og steder, om du har tid, energi og vilje til å skrive, tegne og fremkalle bilder, slik vi gjorde i de gode, gamle dagene. 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up