Nomaden - Reisebutikken

Grunnpakka
Pakkelister

Grunnpakka

Hva er det egentlig nødvendig å ta med seg på tur? Her er noen av våre beste forslag!

 • Denne sekken har vært elsket av sekkekjennere i mange tiår. En sekk som tilbyr alt og tåler alt!
 • En 20 liter mindre utgave av Overland 80. Topp sekk dersom du klarer deg med litt mindre plass.
 • Farpoint er "light-utgaven" av Waypoint. Den har mange av de samme kvalitetene som Waypoint, men er litt mindre, enklere og lettere.
 • Samme sekk som Farpoint 70L, men 10 liter mer plass til den som ønsker litt ekstra.
 • Trillebagasje

  Noen ganger er det kjekt med et par hjul. Disse gjør at sekken blir litt tyngre, men til gjengjeld blir den lettere å ha med seg i mange sammenhenger. Trillesekkene våre har gode, solide hjul samtidig som bæresystemene er av høyeste kvalitet. Noen trillesekker kommer med en ekstra dagstursekk, noen uten. Skal du ikke bære langt om gangen, kan det være vel verd å vurdere en trillesekk! 

  Dagstursekk

  Lakenpose

  Det kan være en velsignelse å sove i eget sengetøy. Lakenpose er noe av det lureste du pakker. Det er luksus å kunne benyttesitt eget sengetøy når loppene danser i hotellets laken eller når du skal sove på en lang transportetappe. Silkelakenposer varmer i kulda, men er svalende i varmen.

  Bomullsposer er et rimeligere alternativ som også kan brukes i varme temperaturer. 

  Sleeplight 750 soveposen er en fantastisk sovepose med masse praktiske funkjsoner og kan også brukes i både varme og kalde klima.

  Pengebelte

  Hold verdisakene trygge med pengebelter med eller uten RFID-blokkering. 

  Verdensadapter

  Er du mye på reisefot eller skal du til mange land på neste reise? Da kan det være lurt å droppe alle adapterne og heller investere i en verdensadapter!

  Wirelås

  Lås fast bagasjen, verdisaker, den hengslete hotellromdøren, garderobeskapet på hostellet, for å nevne noe. Disse kan både brukes som vanlig hengelås og som wirelås! 

  Multiverktøy

  På reise oppstår mange situasjoner der man behøver verktøy. Kanskje bare en korketrekker, kniv eller saks, men det kan også være kjekt med fil, sag, skutrekker, knipetang og pinsett... Vi har lommekniver og multiverktøy i alle klasser.

  Førstehjelpssett

  Det eneste du bør pakke som du forhåpentligvis ikke får bruk for! 

  Reisehåndkle

  Mikrofiberhåndklær støter fra seg bakterier, lukter ikke surt og trenger ikke vaskes like ofte som vanlige håndklær. I tillegg tar de lite plass og er behagelige. 

  Hodelykt

  Mørke finner man overalt på kloden og noen steder er det langt mellom lyskildene. 

  Toalettmappe

  Kjekke ting å ha i bagasjen

  MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

  Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

  circle-arrow-up