Nomaden - Reisebutikken

Hva skjer på Nomaden?
Eventer

Hva skjer på Nomaden?

Nomaden vil være et sted hvor reisende møtes, utveksler erfaring og deler inspirasjon. Vi vil rett og slett være stedet hvor reisen starter. Vi arrangerer reisekvelder hvor vi inviterer spennende mennesker til å fortelle om reiser, inspirere eller skape debatt. Her ser du en oversikt over våre kommende reisekvelder på Nomaden. Velkommen!

26 Feb: Reisekveld Yoga

Escape Travel sammen med YogaKi, vår samarbeidspartner på yoga, inviterer denne kvelden til en innføring i yoga. Det blir presentasjon av Escapes yogareiser for 2020 i inn- og utland, og kvelden avsluttes med litt yoga på stol.

Vi tilbyr yogaferie i Spania, Italia, Lofoten og Jotunheimen, alt fra helgetur til en liten uke. Yogaferie betyr naturligvis fokus på yoga. «På disse timene vil du vekke opp kropp og sjel. Enten du er ny til yoga eller har noe erfaring, alle kan delta på sitt nivå, innholdet passer for absolutt alle», sier instruktørene Johanna og Sunniva. Klassene vil variere, og i løpet av ferien vil du, i tillegg til den fysiske yogapraksisen, få god innføring i avspenning, stillhet og pusteteknikker.

Arrangementet er gratis, men grunnet begrenset antall plasser, er påmelding nødvendig. Velkommen til en inspirerende reisekveld!

Påmelding skjer her

27 feb: Globusrulett

Podkasten Globusrulett spilles inn LIVE på Nomaden med to eminente forfattere som gjester!

Globusrulett er en forholdsvis ny podcast som så dagens lys i september og er et must for alle geografi- og reiseinteresserte (tidligere episoder på globusrulett.no). Bak Globusrulett står:

GUNNAR GARFORS er rett og slett verdens mest bereiste person, han har vært i alle klodens 198 land – ikke bare én, men TO ganger. Garfors har skrevet to bøker om sine eventyrlige reiser, og regnes som Norges største autoritet på feltet. Gunnar har sett alt!

THORKILD GUNDERSEN har vært journalist i 25 år, og skriver nå reiseartikler for Aftenposten og Vi Menn. Har reist på kryss og tvers på alle kontinent, med en forkjærlighet for de mindre og nokså ukjente landene.

Men globetrotterne har også med seg gjester. Denne gang handler
den første Globusrulett-episoden om London med Nazneen Khan-Østrem. Hun er aktuell med "London - Blant gangstere, rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet", en ny og bestselgende bok om verdensmetropolen. I kveldens andre episode tar Globusrulett for seg kart som i en eller annen form nærmest er uunnværlig for enhver reisende. For ekspertise kommer Thomas Reinertsen Berg‎ som har skrevet "Verdensteater; kartenes historie", suksessboken fra 2017 som nå er ute på mange språk. Begge forfatterne signerer gjerne bøkene sine i pausene.

Ruletten brukes selvsagt til å fordele premier, og til slutt blir det geografiquiz med Gundersen og Garfors.

Kveldens program blir som følger:
19:00 Globusrulett om London med Nazneen Khan-Østrem
20:00 Globusrulett om kart med Thomas Reinertsen Berg
21:00 Geografiquiz med Globusrulett-gutta
###brhttps://reisebutikken-nomaden....

10 mars: Reisekveld Aktive turer i inn- og utland med Escape Travel

Bli med oss på fottur til spennende destinasjoner i sør og i nord! 10.mars kommer Mette og Ingrid fra Escape Travel til Nomaden for å fortelle om eksotiske fotturer i Norge, på Grønland og utenfor Europa. Drømmer du om å stå på toppen av en fjelltopp i Lofoten, eller skue utover innlandsisen på Grønland? Hva med å vandre i ørkenen i Marokko, eller bestige vulkaner i Indonesia?

Turene har ulik lengde, terreng og vanskelighetsgrad så det er stor sannsynlighet for at du vil finne en fottur som passer deg.
Vi sees på Nomaden for en sprek og inspirerende reisekveld!

Arrangementet er gratis, men grunnet begrenset antall plasser, er påmelding nødvendig. Påmelding via denne linken: https://escape.hoopla.no/sales/3756686757

Escape Aktiv tilbyr aktive turer over hele verden. Du kan se hele deres aktive reisekalender her: https://escape.no/reisetyper/aktiv-ferie

11 Mars: Reisekveld: Eksotiske temareiser med Escape Travel

Bli med oss på reise ut i en verden du kanskje ikke kjente fra før av - vi skal ta deg med til fantastiske palasser, tett jungel, høye topper og livlige storbyer. Bli med og hils på eksotiske dyr, smak deg gjennom Sørøst-Asia, nyt solnedgangen over horisonten og møt mennesker med brede smil og varme hjerter. Verden er stor, og mulighetene mange!

Gunnar Skjolden og Kine Clausen fra Escape Travels tema-avdeling kommer til Nomaden for å presentere sine høstturer. En liten smakebit får du her: https://escape.no/reisetyper/temareiser-verden/

Meld deg på her; https://escape.hoopla.no/sales/3210045350

12 mars: Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes - Noreg, norsk mat og norsk øl - mer info kommer

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up