Nomaden - Reisebutikken

Nomadens miniguide: Annerledes shopping i London!
Reisetips

Nomadens miniguide: Annerledes shopping i London!

Hvorfor dra? Etter brexit-avstemningen, har pundet falt med nesten 20 prosent! Det betyr at du får veldig mye igjen for pengene dine i et av verdens beste shoppingmekkaer.

Nomadetipset:

”Brick Lane! Kult, billig og veldig rar mat! Brick Lane er et gammelt industriområde som de har gjort om til et gøy sted. Spennende shopping, mye håndlagd. Klubber som åpner fredag ettermiddag og stenger søndags kveld. En pågående fest med andre ord!” Eli nomade 

Masse tøff grafitti i Brick Lane.

For den som vil ta med seg noe hjem (som ingen hjemme har)

111 shops in London that you shouldn´t miss 

Denne boken er et funn for de som er på utkikk etter Londons burleske og ukjente skatter, og viser vei til butikker som spesialiserer seg på alt fra tyske antikviteter, mummitroll og utstoppa dyr, til magiske trylletriks.

London, Gyldendals reiseguide

Om du ønsker å utforske den klassiske dannelsesruten av museer, parker og gallerier på norsk, er Gyldendals reiseguide fra London et godt utgangspunkt. Boken er pakket med bilder og detaljerte illustrasjoner, som gjør at det er enkelt å planlegge turen, komme trygt fram, for så å finne fram til det aller meste på egenhånd. Bonus er løst bykart. Men kjøp en annen guide for tips til restauranter og hoteller.

For den som vil se noe annet (og møte nye venner)

Drink London, The 100 Best Bars and Pubs 

En liten lur bok med lune, varme bilder og rett på sak tips til Londons beste puber. Anbefales!

Håndbagasje: Den perfekte weekend kolli!

Ikke kast bort tiden på å stå i kø for å hente kofferten (ihvertfall ikke på turen bort). 

Ekstra organiseringslommer, glidelås som en på en koffert så fronten kan åpnes som et lokk (enklere å organisere og finne fram), og kan raskt slenges over skulderen.

Medbragte toalettsaker

Oppfyller kravene til medbragt væske. Er elastiske og myke, og går derfor ikke så lett i stykker. Solide skrukorker som ikke lekker.

Tips for den som endte med tyngre bagasje på hjemturen:

bagasjevekt: Skulle det ta helt av med London-shoppingen, kan en liten bagasjevekt, som selv veier ingenting, være verdt en investering.

Ekstra oppbevaringsplass

Bittesmå og superlette løsninger når du behøver mer oppbevaringsplass på turen hjem. 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up