Nomaden - Reisebutikken

Nomadens miniguide: New York
Reisetips

Nomadens miniguide: New York

Miniguide til New York - om å vite alt, og se litt mindre

Gå til sengs med en versjon av New York, og våkn opp et par timer senere med en annen. New York er aldri helt den du husker, aldri helt den du blir ble kjent med, men nesten alltid den byen du vender tilbake til. 

Nomadetipset:

Beer, Biscuits and Pickels: Overraskende god mat, med overraskende helt normale priser. Inspirert av forskjellige steder i Europa. Eksperter på sandwich! Det er absolutt den beste sandwichen jeg har spist. Jeg drar dit hver gang jeg er i New York. Det kan forresten være lurt å skryte av maten til kelneren din. Da kommer de gjerne ti minutter senere med ”compliments of the house.” Ole, Nomade (som har vært i New York 19 ganger)

For den som har sett mye, og ønsker å se litt mindre :

Quiet New York. En deilig, liten bok med tipsene du trenger aller mest etter et par dager i byen som aldri sover: stillhet og kanskje en ørliten lur: Fine bilder, og enda finere tips på parker, restauranter, kirker, gravplasser, yoga-institusjoner, butikker og hoteller. 

For den som liker å vite mer enn de andre:

Manhatten – historier om New York Torgrim Eggen observerer godt, tenker godt og skriver godt. En fin blanding av egne refleksjoner og historiske interessante fakta og hendelser som gir vandringene i New York dybde og mening. 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up