Nomaden - Reisebutikken

Nomadens Julekalenderguide 2019
Gavelister

Nomadens Julekalenderguide 2019

TEKST / BILDE Ingeborg Sævik Heltne

Så koselig pakkekalender enn er, så er det likevel også for mange et av flere stressmoment i førjulstiden. Derfor har vi samlet noen av våre beste tips til hva du kan fylle pakkekalendaren med, både til store og små. Mange av dei kan også deles opp i fleire pakker og dager, slik at det heile blir litt mer økonomisk og overkommelig! God julehandel♥

1. True Gum tyggegummi

Ein klassiker i julekalenderen(det var det i alle fall den tid jeg fekk julekalender), men denne gangen med en miljøvennlig og sunn tvist! Disse er nemlig plastfrie, og dermed biologisk nedbrytbare, og er uten både sukker og aspartam, som er blant de mest vanlige søtningene i tyggis. Kommer i smakene ingefær og gurkemeie, lakris og ecualyptus, og mint og matcha

2. Sugerør i metall

Det er ikke alle som ønsker å slutte å drikke av sugerør, men som samtidig har sett bildene av skilpadder og andre dyr som har blitt offer for plastforsøplingen vår, og som dermed vil gå over til mer miljøvennlige alternativer, og da har vi løsningen! Dette er en av de tipsene som også kan deles opp i flere pakker, da vi har både firepakning og sekspakning i sugerørene!

3. Bivokspapir

Enda et tilskudd i kategorien “redusere engangsplastkonsumet” - bivokspapir. Det er en enkel og stilfull løsning som kan erstatte både plastfolie, matpapir, og hele matboksen! Fins også i en vegansk variant! Finnes i 1, 3 og 4 pakk, så denne kan også gå over flere dager!

4. Click-away bite relief

Kanskje ikke det mest aktuelle for alle no midt på vinteren, men perfekt for den som snart skal på tur til varmare strøk og alltid plages med irriterande myggstikk som klør. Noen få klikk, og så er kløen borte!

5. Lommekompass fra Silva

Et lite, hendig kompass(med termometer!) som passer perfekt i lomma eller på nøkkelknippet.

6. Sovemaske

Vi kan ikke få anbefalt testvinneren Contoured Eye Mask fra GoTravel nok! Perfekt til den litt for lange turen hjem til jul.

7. L:A Bruket håndkrem

Ta vare på huden i vinterkulden, med en deilig håndkrem som har plass i lommen!

8. Ansiktsmaske/Makeup wipes frå Meraki

Litt hverdagsluksus er aldri feil, og spesielt ikke i finstas-sesongen! Gjør huden klar til fest-sminken, eller gi den litt ekstra kjærleik mellom lagene.

9. Emaljerte koppar

Vi har tilfeldigvis tidenes kulaste emaljerte kopper inne, bare se på de her! Perfekte til å drikke gløgg av, for eksempel

10. Liten globus

De fleste globuser er nok for store til å passe i julekalenderen, men vi har skikkelig fine små globuser også, og som likevel er skikkelig dekorative!

11. Bagasjelapper

Norsk flagg, samisk flagg, nomadenlogoen? Kanskje med Skrik-motiv til kunstentusiasten?

12. Go Travel Squeeze it trio / Meraki reiseflasker

Små, praktiske flasker i silikon, perfekte både i håndbagasjen på tur, og i gymbaggen!

13. Dr. Bronners Lip Balm

Det er vel ikke noen tid på året det passer bedre enn til jul med peppermynte-leppomade? 

14. Sjampobar med Rosmarin og Brennesle

Sjampobarer har blitt det nye store i hårpleieverden, og er perfekt for å være litt snillere både mot hår og mot naturen! Denne fra Golconda lukter deilig av rosmarin og brennesle!

15. Anywhere Connections

Legg opp til å bli enda bedre kjent og knytte dypere bånd over høytiden, med Anywhere Connections - det kanskje hyggeligste kortspillet der er. 

16. Kabellås

En sånn greit-å-ha-ting som man ikke nødvendigvis kommer på å kjøpe selv! 

17. Vanntett pose

Beskytt ting som telefon, ørepropper og lader mot elementene når du er ute i den norske vinteren med praktiske, vanntette poser.

18. Skjul pengene

Få med kort og småpenger på julebordet, selv uten lommer og veske.

19. Go Travel Vanntett Kortstokk

Med vanntett kortstokk kan man spille kortspill (nesten) over alt! 

20. Gjennomsiktig toalettmappe

Gjennomsiktig toalettmappe som går gjennom sikkerhetskontrollen.

21. Kjøkkenklasken

Fordi det er en naturlov som sier: trenger du en propp i vasken, finnes ingen propp til vasken. Ta med en selv.

22. Pretty Useful Tools Hideaway Caddy

Beholder til hårspenner(eller andre små ting) som kan henge på nøkkelringen, så har man det med seg uansett hvor man er! 

23. Accessory Bags

Små, praktiske og kjempesøte små lommer med plass til å holde det viktigste samlet, som for eksempel bankkort, hårstrikk og leppomade!

24. Neon Poplite Lommelykt

Liten, men kraftig lommelykt som er lett å få med over alt! 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up