Nomaden - Reisebutikken

BRIGHT: Norskproduserte solcellelamper
Pakkelister

BRIGHT: Norskproduserte solcellelamper

Norsproduserte, værbestandige solcellelamper av høy kvalitet fra norske Bright! Produktene er holdbare, flerfunksjonelle og har høy kvalitet med lang levetid – godt forankret i norsk design. Avansert solcelleteknologi, enkel i bruk.

Om BRIGHT

BRIGHT er et sånt merke som vi elsker å føre. Med bærekraft og etikk i sentrum av hele verdikjeden er BRIGHT opptatt av å spre kunnskap om og tilgang til fornybar energi til mennesker over hele verden. 

Hvis du er litt ekstra nerd ligger BRIGHTs Code of Conduct her, tilgjengelig for alle. 

Bright lager effektive, men lette og turvennlige solcelleprodukter, som lader seg opp i sola, og som lyser opp nattemørket. Geniale SunBell kan du enda til lade telefonen din og andre eletriske dupeditter fra. 

God tur!

Gode produkter som gjør godt

Det hele begynte i 2007, når det norske industridesignbyrået K8 bestemte seg for å "bli miljøvennlige og gjøre en forskjell". Fra dette kom idéen om solcellelamper, og når de gjorde mer research, oppdaget gjengen bak BRIGHT hvor omfattende og inngripende mangelen på strøm er - over en milliard menneske lever uten tilgang til strømnettet. 

De utviklet først SunBell, og deretter den mindre SunTurtle. Til sammen har BRIGHT produsert over to millioner solcellelamper, og er i dag FNs globale leverandør av solcellelamper. 

"Fire år etter lanseringen av BRIGHT SunBell finnes det over to millioner BRIGHT-lamper der ute som gir lys og lademuligheter til millioner av mennesker. Hjemme og på tur, i landsbyer og byer – og i flyktningleirer: Barn bruker BRIGHT-lamper når de gjør lekser om kvelden. Kvinner kan bevege seg trygt ute etter mørkets frembrudd. Familier får energi til hjemmene sine. Turgåere lyser opp stier. Gründere driver bedriftene sine og lader mobilene."


MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up