Nomaden - Reisebutikken

Osprey bæremeis
Reisetips

Osprey bæremeis

Nomaden digger bæremeisene fra Osprey! Poco AG Premium blir stadig best i test! Vekt på bæremeisen er bare 3.77 kg. Du vil ikke bære mer enn du må når du har liten krabat på ryggen.

Osprey Bæremeis Poco AG Premium

Erfaringer fra kunder sier at den har et svært godt bæresystem, selv om den er lett og dermed svarer til forventninger både på komfort og funksjon. Utstyrt med et suspendert ryggsystem i netting, inspirert av Ospreys prisbelønte Atmos/Aura sekkene, tilbyr Poco AG Premium høyere nivåer av komfort og ventilasjon enn noen andre bæremeiser vi har testet.

Justerbar
Du merker at Poco er designet for tre personer; mamma, pappa og barn, og ryggsystemet og barnesalen er justerbare for å passe både foreldre og barn. Bæresystemet inkluderer et justerbart hoftebelte og justerbar rygglengde - supert når bæremeisen veklser fra mamma til pappa. Barnets sikkerhetssele, sete og fotbøyler er også justerbare for å passe et bredt spekter av barnestørrelser, former og vektklasser. Barnesikring har vært helt sentralt for designet og dette produktet har TÜV GS sikkerhetssertifisering til å bevise det.

Lagring og lommer
En tur med små barn betyr vanligvis mer utstyr å bære, og det er viktig å ha nødvendigheter som kjeks og vannflasker for hånden. Poco-ryggsekken løser dette med lett-tilgjengelige-på-farten-nettingsidelommer og hoftebelte med glidelås og skulderselelommer. Hovedlagringsrommet med glidelås, under barnesetet, lagrer større forsyninger.

Dagstursekk
Poco Premium har også en avtagbar 11L ryggsekk.

Ut på tur i allslags vær
Poco er tilpasset allslags vær, med lett tilgjengelig solavskjerming, med tilsvarende solfaktor 50, noe som gjør den til det perfekte skyggefulle stedet for en ettermiddagslur. I tillegg har den integrert "regntak" som beskytter barnet fra regnet.

Poco er også lett å legge sammen.

Osprey Bæremeis Poco AG

Den gamle modellen har litt mindre plass til pikk-pakket og har ikke avtakbar dagstursekk, men den har samme gode bæresystem og er billigere.

Osprey bæremeis i Oslo og Trondheim

Du får kjøpt Osprey bæremeis hos Nomaden i Trondheim og hos Nomaden i Oslo. 

God tur!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up