Nomaden - Reisebutikken

SIKKERHET PÅ TUR
Pakkelister

SIKKERHET PÅ TUR

Med smart og sikkert utstyr unngår du å bli utsatt for lange fingre på tur. Disse produktene er laget for den sikkerhetsbevisste.

Pacsafe Sekker og Vesker

Pacsafe sine produkter er laget for folk som er opptatt av sikkerhet. Pacsafes vesker og sekker er ustyrt med kutt-sikker vaier i bærestroppene, stoffet er sydd inn med stålnetting, glidelåsene kommer med låsbare karabinkroker, og mange produkter er utstyrt med RFID-blokkering som hindrer digitale tyver å stjele din kortinformasjon gjennom RFID-skimming. 

Pengeoppbevaring

Trygghet trenger ikke gå på bekostning av komfort eller stil. Med våre lure og behagelige pengebelter/tasker får du det beste av begge verdener.

Gjemte Lommer

Gjem lommer på lure steder. Hekt en lomme i beltet og ha den på innsiden av buksen/shortsen, eller til og med i BH-stroppen!

Penge-Belte

Du trenger ikke være James Bond for å ha spesialdesignede klær med smarte løsninger. Et belte som ser helt vanlig ut, men har glidelås med plass til masse kontanter er et nyttig våpen for å sikre at du alltid har cash tilgjengelig. Kjekt å ha i bakhånd når lommeboken blir stjålet eller hvis du skal smugle kontanter over grenseoverganger. 

​Sikkerhetsnetting

Stålnetting for sekker i alle størrelser., som gjør det vanskelig for tyver å komme til innholdet i din sekk. Lås fast til togsetet, en stolpe på bussen eller vasken på hotellrommet.

WIRELÅS

En god lås gjør turen tryggere. Vi anbefaler en lås med vaier, noe som gjør at låsen kan få mange nye bruksområder - med vaier kan du låse sekken fast i noe, eller bruke det som lås på døren til hotellrommet.

 • Førstehjelp

  Det å ha et førstehjelpsett i bakhånd kan redde liv! Men et førstehjelpsett er ikke er førstehjelpsett - avhengig av hva slags tur du skal på, finnes det et stort utvalg å velge mellom.

  Reisesafe

  En genial reisesafe som gjør at du kan oppbevare verdisakene dine trygt på hotellrommet. Reisesafen har et smart og solid vaierlåssystem og kan enkelt festes i et fast objekt. 

  Fløyte

  Enten du er på fjellet, på sjøen eller på vei hjem til hotellet etter en kveld på byen, er muligheten til å sende et lite rop om hjelp uvurderlig. Lifesystems Mountain Lite fløyte i vesken eller på nøkkelknippet veier ingenting og avgir en lyd på over 100 desibel. 

  Nødteppe

  Varmer eller kjøler deg ned i nødsituasjoner

  MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

  Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

  circle-arrow-up