Nomaden - Reisebutikken

JUNGELTUREN
Pakkelister

JUNGELTUREN

TEKST / BILDE Paul Patrick Børhaug

Skal du på ditt livs eventyr? Om du skal utforske jungler i Amazonas, Kongo eller Borneo anbefales det å komme forberedt. Insekter, fuktighet og sol er bare noen av det man møter og bør være forberedt på. Her er en pakkeliste med ting vi mener vil gjøre turen din bedre!

BUKSE

Våre bukser er laget for utfordrende, tropiske forhold. Derfor er de så tettsydd at myggen ikke klarer å stikke deg gjennom stoffet, og UV-strålene fra sola stenges ute så du ikke blir brent. De er lette, hurtigtørkende og utrolig solide i stoffet! Noen bukser har avtagbare bein, hvilket mange synes er praktisk i varmen. 

 • GENIAL HENGEKØYE!

  Hennessy hengekøyer er laget for eventyrere som vil kunne overnatte overalt. Spenn opp køya mellom to punkter (trær er best) og du kan sove trygt, takket være det innebygde myggnettet og regntaket. Dette er utvilsomt den beste måten å overnatte i jungelen!  

  Myggmidler

  Ikke dropp myggmidler! Malaria, Dengue, Zika, Chikungunya, Gulfeber, er noen av mange gode grunner til å ta insektbeskyttelse på alvor. 

  HATT

 • VANNRENS

  PRAKTISKE SMÅTING

  Sov Godt!

  I jungelen anbefaler vi silkelakenpose, men vår lette sovepose og bomullspose kan fint brukes i stedet - praktisk dersom du skal tilandre klimatiske strøk på samme tur. 

  MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

  Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

  circle-arrow-up