Nomaden - Reisebutikken

JUNGELTUREN
Pakkelister

JUNGELTUREN

TEKST / BILDE Paul Patrick Børhaug

Skal du på ditt livs eventyr? Om du skal utforske jungler i Amazonas, Kongo eller Borneo anbefales det å komme forberedt. Insekter, fuktighet og sol er bare noen av det man møter og bør være forberedt på. Her er en pakkeliste med ting vi mener vil gjøre turen din bedre!

BUKSER

Våre bukser er laget for utfordrende, tropiske forhold. Noen beskytter mot mygg og sol. De er alle hurtigtørkende og perfekt i jungelen. Noen bukser har avtagbare bein, hvilket mange synes er praktisk i varmen. Shorts og bukse i ett - bedre blir det ikke.

 • Lett skjorte for reiseentusiasten som beskytter deg mot sol og insektsbitt!
 • Superpraktisk jakke med masse lommer som beskytter mot sol og insekter.
 • GENIAL HENGEKØYE!

  Hennessy hengekøyer er laget for eventyrere som vil kunne overnatte overalt. Spenn opp køya mellom to punkter (trær er best) og du kan sove trygt, takket være det innebygde myggnettet og regntaket. Dette er utvilsomt den beste måten å overnatte i jungelen!  

  Myggmidler

  Ikke dropp myggmidler! Malaria, Dengue, Zika, Chikungunya, Gulfeber, er noen av mange gode grunner til å ta insektbeskyttelse på alvor. 

  HATT

  FUKTIGHETSBESKYTTELSE

  Jungler er de fuktigste stedene på jorden. Kameraer dogger, elektronikk drukner og passet kan bli søkkvått med utflytende stempel-blekk. Ta høyde for fuktighet med vanntette løsninger!

  VANNRENS

  PRAKTISKE SMÅTING

  Sov Godt!

  Vi har flere ulike gode alternativer til lakenposer. Silke er tynt og deilig i varmen, bomulle er litt mer slitesterkt, og vår myggbekyttende pose fra Craghoppers sier seg selv at er bra i jungelen.

  MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

  Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

  circle-arrow-up