Nomaden - Reisebutikken

TOPO DESIGNS
Inspirasjon

TOPO DESIGNS

TEKST / BILDE Ingeborg Sævik Heltne

Easy to break in, Tough to wear out

Om topo Designs

Topo Designs ble grunnlagt i Colorado, USA i 2008. Merket har røttene sine i fjellturer og friluftsliv, men er også glade i å utforske byer og oppleve verden. Topo henter inspirasjon fra de klassiske sekkene, de som vi brukte i barndommen og som foreldrene våre også brukte når de var små - sånne med evigvarende kvalitet, altså. Samtidig kombinerer de dette med innovative teknologier som hever funksjonaliteten og brukervennligheten. Målet er å lage produkt som er ukompliserte og nyttige, men som likevel er stilfulle, og det syntes vi de får til skikkelig bra.

Et gøy detalj med Topo Designs, er at sekkene er laget for å passe sammen med hverandre, og man kan feste de fleste modellene i hverandre med kraftige, slitesterke spenner for å kombinere funksjonene og utvide bruksområdene! Spør oss, så viser vi dere gjerne hvordan!

Les mer om Topo Designs og hvordan de ble til her: https://topodesigns.com/pages/about-us

“Our goal is to not have to choose a single path - we want to live on both sides of the fence, where life is always greener”

Produksjon og kvalitet

Topo Designs har et unikt fokus på kvalitet i alle ledd av produksjonen sin, i alt fra hvilke materialer som blir brukt, til hvem som syr produktene. Målet er å lage utstyr i best mulig kvalitet, som har flest mulige bruksområder, og lengst mulig levetid, som kan brukes uansett hvor du reiser.

I begynnelsen ble alt produsert i Colorado, USA, og slik er det fortsatt med veldig mye av det. Etter hvert som Topo har vokst, både i form av at flere har oppdaget hvor bra de er, og i form av hvilke typer produkt de lager, har også produksjonen blitt global. I dag samarbeider de med nøye utvalgte partnere i Mexico, Canada og Vietnam, som er skikkelig flinke til det de gjør.

Det er sånt det blir bra produkter av! Les mer om det her: https://topodesigns.com/pages/manufacturing

M.A.P Pact - Maintain, act, protect.

Topo Designs er opptatt av å ta vare på miljøet, både i lokalsamfunnet rundt der hvor de holder til, og i forhold klimaendringene. Dette påvirker måten de bruker tiden sin på, materialene de velger og produktene de lager.

Les mer om det her: https://topodesigns.com/pages/map-pact

Garantier og reparasjoner

Kvalitet og varighet er helt sentralt for Topo, og målet er at utstyret skal bli med ut på eventyr gang på gang, og komme tilbake like helt etter hver tur!

Derfor har tilbyr de lifstidsgaranti mot defekter i materialet oh håndarbeidet. Den dekker dog ikke skader som er et resultat av feil bruk, dårlig behandling, uhell, og normal slitasje.

De veg likevel godt at uhell skjer, og at godt brukte ting er utsatte for slitasje. I sin innsats for å t vare på miljøet og unngå behovet for hyppig utskrifting av utstyr, har de derfor ulike ordninger for å reparere ødelagt utstyr.

Du kan lese mer om garantiene og reparasjonsmulighetene på Topo-produktene dine her: https://topodesigns.com/pages/warranty-and-repairs

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up