Nomaden - Reisebutikken

Best på safari og reiseklær
Inspirasjon

Best på safari og reiseklær

Vi introduserer markedets beste og ledende merke på reiseklær!

Craghoppers er et britisk klesmerke som spesialiserer seg på klær før utendørs bruk. De bruker den seneste teknologien og nyskapende design for å beskytte brukeren på en trygg måte. I dag produserer Craghoppers reiseklær med både regn, vind, sol, insekt og RFID-beskyttelse. Hos oss på Nomaden finner du Craghopper sortiment som hovedsakelig beskytter deg mot sol, mygg og andre insekter.

Hos Nomaden anbefales Craghoppers på det varmeste. Vi mener dette er et knallsikkert valg av reiseklær til både store og små i familien. Om turen går til Safari i Afrika eller vandretur på Macchu Picchu kan du føle deg trygg med Craghoppers. 

Craghoppers har et stort utvalg av forskjellige teknologier innen beskyttelse av klær. Vi har her valgt å redegjøre for de du finner hos oss på Nomaden: 


NosiLife - Verdens første og eneste klesserie med permanent beskyttelse mot mygg og insekter. Insektmiddelet er vevd i materialet, som resulterer i permanent beskyttelse under plaggets livstid, og reduserer dermed risikoen for insektsbitt med 90%. Insektmiddelet er en type Permetrin som virker nevrotisk på insekter, men er helt ufarlig for mennesker. Så snart insektet berører stoffet, vil det bli avstøtet. 

NosiLife er designet for å gi en barriere mot bitende insekter som kan forårsake livstruende sykdommer som Malaria og Zika Virus. Årlig blir 700 millioner mennesker verden over påvirket av smittebærende insekter. Ved å benytte insektbeskyttende bekledning, kan denne faren unngås på ditt neste reiseeventyr. 

 

NosiDefence - Materialet i plagget er robust og strammere vevd sammen, dette gjør det nesten umulig før myggen å stikke hull gjennom plagget.

solarshield.jpg#asset:90225

Solarshield - Plagg merket med Solarshield gir permanent UV-beskyttelse opp til UPF50+, slik at brukeren ikke trenger å bekymre seg for skadelige UV-stråler.

Et utvalg av Craghoppers klær:

Vil du se alle klærne fra Craghoppers? Trykk her.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up