DAPA Maps - dekorative veggkart

DAPA maps er ei Oslo-bedrift, som lagar Oslo-kart. Og Lofoten-kart. Perfekt for sykkelentusiasten, skientusiasten, patrioten, og den som berre vil ha litt fin veggpynt. 

"Dapa Maps ble startet med formål om å fremme lokale naturopplevelser og friluftsliv gjennom kartografi og design. Vårt ønske er at flere blir inspirert til å komme seg ut i naturen." Daniel og Pavel - gutta bak Dapa Maps. Foto: Dapa Maps

Dapa Maps lagar dekorative skikart og sykkelkart over Oslo-Marka, som altså ikkje er laga for å brettast saman i baklomma, men som er tenkt til å pryde veggane heime - og forhåpentligvis inspirere til å kome seg ut. Dette er lekre, stilreine kart, som glir rett inn i dei fleste heimar. Dessutan er det alltid stas å samarbeide med andre lokale småbedrifter - så vi er veldig glade for å ha Dapa i sortimentet vårt. 

I tillegg har vi teke inn lekre Lofoten-kart frå Dapa! Nydelige - og perfekte på veggen saman med Oslo-karta!

Dapa Maps er laga for å inspirere til å kome seg ut, og nyte naturen. Som ei naturlig utviding av det, er det også viktig å ta vare på naturen. Derfor plantar dei eit tre for kvart kart som vert solgt!
Skikart Østmarka. Foto: Dapa Maps