Bytte og retur

Vi tilbyr 14 dagers bytte- og returrett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk.

Du har etter angrerettloven 14 dagers ubetinget angrerett, hvor du kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen er mottatt, og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt.

Ved retur ber vi deg må du oppgi ordrenummer og årsak til retur, i tillegg til angreskjemaet. På denne måten kan vi hjelpe deg til et bedre valg.

Verdiforringelsesvurdering
Vi anbefaler at du prøver dine nye produkter innendørs, for å sikre at passformen og størrelsen er riktig. Produkter som har gjennomgått en slik «innendørstest», men returneres i ubrukt stand, inkludert intakte merkelapper, anses som nye og refunderes med fullt beløp.

Dersom du velger å fjerne merkelappene og/eller anvende produktene utendørs vil det bli gjennomført en individuell verdiforringelsesvurdering hvor faktorer som smuss og skader bestemmer evt. fratrekk i refundert beløp. Vær oppmerksom på at en vare som returneres "brukt" har en betydelig verdiforringelse, gjerne 40-60%, alt avhengig av bruk og tilstand. 

Heving av kjøp
Dersom du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet inkl. evt. frakt/gebyr refundert i løpet av 14 dager etter godkjent retur.

Reklamasjon
Ved returnering/bytte av et produkt som er skadet/defekt, ber vi deg lese vår reklamasjonsinformasjon for fremgangsmåte før du sender varen i retur. For ytterligere informasjon om angrerett, se www.forbrukerradet.no

Hvordan returnerer jeg en vare?
Kontakt nettbutikken på nettbutikken@nomaden.no og spør etter en returseddel. Bruk denne til å sende varen som registrert sending, slik at den kan spores. 

Returer til nettbutikken sendes til:

NOMADEN AS, URANIENBORGVEIEN 4, 0258 Oslo