Personvern

Nomaden AS samler inn, behandler og analyserer data om bruk, trafikk og hendelser på Nomaden AS sine nettsider.

Om informasjonskapsler (cookies)
Nomaden AS sine nettsider benytter seg av informasjonskapsler. Det er en liten tekstfil som lagres på din PC for å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentagende besøk. Vi lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler og kan ikke spore informasjon tilbake til deg basert på innholdet i informasjonskapslene.

Våre nettsider benytter seg av 2 typer informasjonskapsler. Den første er en permanent fil som lagres på din PC. Den inneholder informasjon om endringer som er foretatt siden sist du besøkte vårt nettsted og oppdaterer disse. Dette betyr at du får tilgang til oppdatert informasjon, samtidig som uendret informasjon lastet raskere direkte fra din egen PC. Den andre typen informasjonskapsel kalles en "session cookie". Det er vår server som sender denne til din PC og den fjernes automatisk når du lukker web-leseren.

Hvordan slå av/på informasjonskapsler
Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du har full frihet til å endre dette ved å slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Husk at bruk av våre nettsider og tjenester vil bli redusert hvis du velger å slå av bruk av informasjonskapsler.

Annen informasjon
"Annen informasjon" refererer til upersonlige data vi benytter oss av på våre nettsteder. Denne type data innebefatter eksempelvis IP-adresse, type nettleser, operativsystem, geografisk plassering, refereringsside, sidevisninger og interaksjoner med reklame.

Dataene som samles inn vil ikke bli brukt til å identifisere individuelle besøkende.

Formålet
Nomaden AS bruker informasjonen vi får gjennom nettstatistikkdata til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell kunnskap om bruken av nomaden.no. Dataene brukes også til å gi Nomaden AS økt innsikt og evne til ytterligere forbedring av brukeropplevelsen for kundene og de besøkende på nettsidene. Vi kommer aldri til å gi opplysninger videre fordi vi selv er for åpenhet og misliker sterkt skjulte inntjeningsmodeller.