Gavetips til konfirmanten

Årets konfirmasjoner nærmer seg, men hva kan man gi i gave? Vi har samlet våre beste tips til gaver som legger til rette for utforsking, eventyr og minner for ungdommen. 


Reise
Som nomader er det vanskelig å unngå dette tipset. De beste gavene er ikke nødvendigvis noe som kan pakkes inn, men opplevelser. Hva med å ta med konfirmanten på en reise han eller hun aldri vil glemme? Billettene pakkes fint inn i en reiseguide til den valgte destinasjonen, eller et kart over området dere vil besøke. 

Globus
Globuser er en sikker vinner, både for læringens del og som et interiørobjekt til rommet og senere studenthybel og hjem. Vi har et stort utvalg globuser i ulike størrelser, utforminger og prisklasser. Dette er en gave som varer lenge, og som er garantert å bringe mye glede.

Kniv
En god kniv er en tradisjonell konfirmasjonsgave. Dette er noe konfirmanten kan få bruk for i en årrekke fremover, enten det er til arbeid, hverdag, reise, fisking eller tureventyr. Vi elsker de klassiske turknivene fra Helle, produsert i Holmedal i Sogn etter stolte håndverkstradisjoner.

Hengekøye
Hva er vel en bedre gave enn å gi ungdommen tilgang på livet utendørs, og mulighet til å sovne under stjernene? 

Reisesekk
Sekkene i Osprey sin Farpoint og Fairview serie kommer i 40L, 50L og 70L og er fullspekket med funksjoner som gjør dem til en perfekt følgesvenn på backpacking og generell reising. Til de som ønsker en sekk som både egner seg til reising og turer i naturen har Osprey laget en gjennomtenkt kombinasjon-sekk nettopp for å oppfylle disse ønskene; Farpoint Trek 55L og 75L og Fairview Trek 50L og 70L. 

Turklær som varer
I tråd med punktene over, ønsker vi gjerne å legge til rette for at ungdommen kommer seg ut. Ut i verden, ut i skogen, ut for å skape minner. Det trengs ofte litt utstyr og klær for slike eventyr, men ofte mindre enn det man tror. Vi ønsker å ha fokus på å kjøpe mindre, men kjøpe utstyr og klær som faktisk varer. 

Vesker og bager
Sjekk ut Filson for vesker og bager som bare blir finere med årene. Perfekt for skoletiden nå, og alt fra studenttilværelse til jobb og reise senere. 

Gavekort
Det er ikke alltid så lett å velge for andre, så hva med å la konfirmanten velge hva de trenger selv? Vi har naturligvis gavekort til salgs, både her i nettbutikken og i butikken bak slottet. Ta kontakt med oss om du ønsker en saldo du ikke finner i nettbutikken, så ordner vi det!