Nomaden har fått nye eiere

Endelig kan vi fortelle at Nomaden har fått nye eiere!

I over 30 år har Nomaden vært en spesialistbutikk og et samlested for reiseglade, eventyrere og globetrottere. “Annerledesbutikken” bak slottet er første stopp på reisen ut i verden, fylt med alt man trenger til reisen, reisetips fra ansatte og internasjonale rytmer på høyttaleren.

Det er ikke til å stikke under stol at den siste tiden har vært tøff. Pandemi, ustabil verdenssituasjon og svak krone har satt sine spor hos alle. Enkeltstående, fysiske nisjebutikker som oss er veldig utsatt. Det har vært vanskelig å få tak i nok av de riktige varene, og med stille dager i butikken har det vært umulig å fylle opp butikken slik vi ønsker. Den siste tiden har varelageret minsket betraktelig, og vi er lei oss for at vi ikke har kunnet tilby alt dere trenger. Tusen takk for alle dere som har vist forståelse og heiet på oss i en vanskelig tid!

Det har vært mye usikkerhet rundt veien videre for Nomaden, men endelig er det spikret, og vi er glade over å kunne annonsere at nye eiere tok over driften i november. Den nye eiergruppen består av tre reiseglade Oslogutter i tidlig 40-årene som selv har lang erfaring innen varehandel og butikkdrift. Nomaden skal bestå slik den er i all sin sjarm, og alle endringer vil kun være positive! 

Dette byr på spennende nye muligheter for Nomaden. Nomadens sjel og reiseglede består, og nye impulser kommer inn. I tiden framover vil butikken igjen fylles opp med varer til dine fremtidige reiser. Vi gleder oss skikkelig til fortsettelsen, og håper å se flest mulig av dere i butikken! Målet er å kunne hjelpe mange flere ut på eventyr i årene som kommer.

Stikk gjerne innom oss i julestria, gi oss en high five, og kjøp litt julegaver, mens VI jobber dag på dag for å reise butikken til gammel storhetstid igjen.

Hilsen nomadene