Dapa Maps - dekorative veggkart

Dapa Maps er en Oslo-bedrift, som lager Oslo-kart. Og hyttekart. Perfekt for sykkelentusiasten, skientusiasten, patrioten, og den som bare vil ha litt fin veggpynt. 

"Dapa Maps ble startet med formål om å fremme lokale naturopplevelser og friluftsliv gjennom kartografi og design. Vårt ønske er at flere blir inspirert til å komme seg ut i naturen." Daniel og Pavel - gutta bak Dapa Maps. Foto: Dapa Maps

Dapa Maps lager dekorative skikart og sykkelkart over Oslomarka, som altså ikke er laget for å brettes sammen i baklomma, men som er tenkt til å pryde veggene hjemme - og forhåpentligvis inspirere til å komme seg ut. Dette er lekre, stilrene kart, som glir rett inn i de fleste hjem. Dessuten er det alltid stas å samarbeide med andre lokale småbedrifter - så vi er veldig glade for å ha Dapa i sortimentet vårt. 

Den siste tiden har Dapa Maps også utvidet sortimentet sitt stort, og nå produserer de også tur- og skikart over kjente hytteområder og turområder, samt skjærgårdskart over sommerdestinasjoner som Tjøme, Kragerø og Hvaler. Hva er vel bedre på veggen enn en liten hyllest til området som ligger ens hjerte nærmest?

Dapa Maps er laget for å inspirere til å komme seg ut, og nyte naturen. Som en naturlig utviding av det, er det også viktig å ta vare på naturen. Derfor planter de et tre for hvert kart som blir solgt!
Se utvalget vårt av Dapa Maps her

Skikart Nordmarka. Foto: Dapa Maps