Favoritt: SLEEPERS

"Vi synes alle livet er best med Sleepers på føttene og havbrisen i ansiktet"
Sleepers er flip flops laget av førsteklasses naturgummi fra Sri Lanka. Flip Flops er perfekte for stranda, for late dager langs vannkanten, og til morgenbadet. Ironisk nok er flip flops ofte laget av miljøskadelige materialer, stikk i strid med den nærheten til naturen som man ofte søker i de aktiviterene der det er naturlig å bruke flip flops. Det er et problem folka bak SLEEPERS har gått inn for å løse. 
Vi har alltid vært tilhengere av folk som tenker utenfor boksen. Som ser et problem, og oppsøker løsninga. Når resultatet i tillegg er noe som ser så bra ut som Sleepers gjør, så er vi fans. 
Etisk produserte flipflops, i naturgummi - altså plantebaserte, heller enn oljebaserte - som er laga for å vare mer enn akkurat den ene ferieuka. 
Vi gleder oss til å bruke Sleepers på bysykkelen på vei til nærmeste badebrygge på alt for varme sommerdager. Til å stikke de i sidelomma på tursekken før hengekøyeturen i sommer. Til å ha som eneste fottøy på sommerhytta. Og til å forhåpentligvis få med i backpackersekken når grensene åpner igjen. 
Og - vi gleder oss til å høre hva dere synes om Sleepers. De ulike modellene finner dere her.