Nomaden - Reisebutikken

Bradt Guide
Sri Lankan Wildlife


Les mer

  • GeografiskAsia, Sri Lanka
  • Utgivelsesår2007
  • SpråkEngelsk
  • Ant. sider144
  • InnbindingHeftet
  • ForlagBradt
  • ForfatterWijeyeratne
  • Pris 219,-

1-2 ukers leveringstid

  • Fjernlager Levering 7-14 dager

Beskrivelse

Sri Lanka is home to elephants, leopards, bears and water buffalo and boasts one of the highest species densities of marine mammals in the world. An ideal field guide and armchair read, this book is illustrated with colour photographs of species and includes maps charting animal habitats to aid identification. Bradt's fully illustrated wildlife guides focus on regions of the world particularly celebrated for their amazing and often unique species.

With spectacular photography or exclusive watercolour drawings throughout, each visitors' guide provides an introduction to the region's principal flora and fauna alongside suggested wildlife itineraries, practical information on when to go and what to take and photography tips. Written in a deliberately engaging way, they offer something different from dry field guides, and will appeal to the interested layman as much as the wildlife devotee. Ideal as a lightweight companion to any wildlife trip they also make a handsome souvenir.

Les mer

Serie: BRADT GUIDE

Bradt Travel Guides er et engelsk forlag med over 200 titler som i hovedsak er skrevet for turister og reisende som bruker offentlige transportmidler og egne ben. Bradt har vunnet mange priser for reisehåndbøkene sine som er kjent for å være sterke på mindre kjente reisemål som ikke er overfylt av turister. Bradt utmerker seg som en av de aller beste på guidebøker for Afrika. Forfatterne sørger gjerne for å gi bøkene en personlig ”touch”, og er ikke redde for å være subjektive. Dette gjør dem både til tider morsomme i tillegg til å være informative og enkle å lese. Bradt Travel Guides var svært tidlig ute med fokus på viktige emner som øko-turisme og den reisendes ansvar som gjest i et fremmed land. Reisehåndbøkene gir råd til hvordan man best kan nyte en eventyrlig reise borte fra turisthordene samtidig som man gjør det mulig for lokale samfunn og natur å dra nytte av besøket. Bradt Guides er guidebøkene til mindre kjente reisemål du ikke vil finne hos andre utgivere. De er gode følgesvenner for eventyrlystne med ryggsekk på et gjennomsnittlig budsjett. Bradt-serien Highlights er ideell for deg som planlegger for en gruppe/familie og som sikter på å få mest mulig ut av reisen. Bøkene er skrevet i samarbeid med gode turoperatører og gir en snarvei i planleggingsprosessen til en reise uten trøbbel. I tillegg har Bradt har også titler med særlig fokus på plante- og dyreliv, alle med ordet Wildlife som en del av tittelen. Bradt Slow Guides er for dem som ønsker å roe ned i ferien uten å nødevendigvis gjøre det på stranden med en paraplydrink. Disse har med forslag til båt-, vandre- og sykkelturer i Storbritannia.

Flere bøker og kart relatert til "Sri Lanka"

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få med deg tilbud, nyheter og ting som skjer hos oss.

circle-arrow-up